נקבה, 34 (בעוד כמה ימים ../images/Emo5.gif)
איני מתבייש בשום רגש מרגשותיי. 5 כאשר אני חושב על רעיון אני אוהב לפתח אותו כדי שיהיה יותר מעניין. 2 אני חושש מכישלון. 5 אני לא מקבל כמובן מאליו שמה שמספרים לי אחרים זה מדויק. 2 איני חש באחריות לעזור למישהו. 4 אני אוהב לקחת דברים שונים או רעיונות שטרם צורפו ביחד, ולצרף אותם על מנת ליצור משהו מקורי. 2 אני יכול לבטא את רגשותיי גם כאשר עשויות להיות לכך תוצאות בלתי רצויות. 5 כאשר אני ניצב מול בעיה, אני משתדל לחשוב על רעיונות מקוריים כדי לפתור אותה. 4 חשוב לי שאחרים יאשרו את מעשיי. 2 אני נוטה להקשיב לתחושות הבטן שלי. 5 אני מרגיש שעלי להתנהג כפי שאחרים מצפים ממני. 1 אני אוהב לפרק דבר שמסודר באופן מסוים לחלקים המרכיבים אותו, ואז לסדר אותו בדרך שונה. 1 אין לי משימת חיים שאליה אני חש מחויבות. 3 כדי להביא לכך שרעיון יהיה מובן ביתר קלות, אני משתדל לייחס אותו לדבר שאפשר לראות, לנגוע, או לשמוע. 6 מטרידה אותי המחשבה שלא אהיה מוצלח מספיק. 2 די מרגש אותי לקחת סיכון על ידי כניסה לתוך הבלתי נודע. 4 אני מאמין כי אנשים הינם טובים בבסיסם וכי ניתן לסמוך עליהם. 4 אני אוהב לנסות משימות שאחרים היו מעריכים כקשות או מלאות אתגר. 4 קשה לי לקבל את חולשותיי. 5 אני רואה את עצמי כשונה מאחרים בתחביבים, ברעיונות ובדעות. 5