עזרה!!

עזרה!!../images/Emo26.gif

שני דברים- 1. שבוע הבא יש לנו טיול שנתי (ראשון-שלישי) ואני צריכה להגיד דבר תורה.. אשמח אם למישהו יש רעיון (יכול להיות קשור לטיול, פסח, פ"ש או הכל ביחד.. ואם יש רעיון אחר- מתקבל! זה לא משנה על מה...) 2. אני צריכה פעולה שקשורה לפסח, גאולה, חרות. שבט ניצנים (רק בנות!).. אני ממש אשמח לעזרה!!

אני צריכה קטע על חילול ה'...

הוא דיי מוכר נראה לי. משהו עם ילד (אולי בחרוזים?), שבגלל הכיפה מצפים ממנו ליותר. קצר ונחמד. דיי חשוב! למישהו יש?!

הכלטובה

New member
נצל"ש...=]

אח שלי עשה ניתוח ברגל(אחרי שהוא שבר אותה וקרע רצועה..)הוא בן 19 והוא מאושפז מיום שני ברמב"ם והיום היום היום הוא חוזר הביתה..!!!=]=] קיצר..אני מתלבטת אם לתלות לו בלונים או לא..??הוא גדול מידי..?יש למישהו רעיון אחר?

yoyop

New member
בלונים...

זה לא משנה הגיל .. בלון זה משמח מאוד.. רפואה שלמה!!

Shimonle

New member
לא תיקום ולא תיטור...

למרות שהשמועות מספרות שנכנסת לנו בסניף אחושיליניג בשבת האחרונה... (ולצערי {ואולי גם למזלך} לא הייתי שם להגיב...) הנה הקטע המדובר...: עם הכיפה-אורי אורבך כשהייתי ילד קטן עם כיפה עניתי לשכנה אחת בחוצפה מיד היא אמרה: "בושה וחרפה! כך מתנהג ילד עם כיפה?" כשהייתי נער ולא קמתי לזקנה (אולי שקעתי לשינה), היא מיד נעצה בכתפי את כפה - "לא מתבייש? בחור עם כיפה???" כשהלכתי לצבא ו"שברתי" שמירה הקצין קצת ריחם, אך העיר הערה: "דווקא ממך איש לא ציפה, סוף סוף, בכל זאת...עם כיפה!" אז הורדתי את הכיפה והנחתי בפינה, התחלתי לענות בחוצפה לשכנה, באוטובוס בכלל לא קמתי לזקנה, ובשמירה "הרבצתי" כזאת שינה...! אז "דתי" אחד שראה אותי, אמר (בלי חיוך) "זה הכל, כמובן, שאלה של חינוך רואים שזה חילוני מלידה, בלי ערכים טיפה כך לא מתנהג בן-אדם עם כיפה!" בהצלחה!!! שבת שלום!!

RESTO

New member
שמעון!!!

אל תדאג היא היתה בסדר(יחסית לפעולות החופרות שעושים לנו בסניף..) איזה יופי זה היה סניף של שוקיסטים! "מי עשה פנים אל פנים?שקט באולם.."

Shimonle

New member
מעפאן...

כי מי היה שם להתווכח איתם? אחיה בנות?! לא היה שניר.. לא היה דדון... לא היה אורי.. לא היה נועם.. לא היה אלישע.. לא היה איתמר... (וגם אני הדל והצעיר לא הייתי..) אז עם מי הם יתווכחו..?!

RESTO

New member
יא זלזלן...

לא להתווכח חמוד קוראים לזה לחפור! היא באה ,השמיעה את הדעה שלה חלק הגיבו(גם אני קצת..) ויאללה הביתה ככה צריך להיות!

מה נסגר איתך!?!?!

בן אדם לא יכול לעלות נקודה למחשבה?!!? זה היה ממש יפה!ואתם גרמתם שהיא תחפור כי כל הזמן התווכחתם.. היא ממש לא באה בקטע של להטיף..קצת למודעות..יאללה אני לא יחזור פה על דברים.. שבוע טוב!!חח ודרך אגב היא תותחית!ברצינות..אז כבוד

RESTO

New member
מי מהן זאת את?!?!??!

והיית צריכה לראות את ההודעה שלי ממוצ"ש שבוע שעבר.... אגב, חניכות כופרות ה' ירחם!!! במיוחד אמונה !!!!

RESTO

New member
את היית

עם החצאית משבצות?! אמונה כופרת כי באתי להעיר אתכן והיא התעוררה ולא העירה אתכן...

היא צעקה עליך מתוך שינה...

וחוץ מזה, כולנו שמענו.. חוץ ממעיין... אבל לא היה לנו כח לקום!! ואז מעיין שאלה אותנו למה לא הערנו אותה לפחות?!

RESTO

New member
ואני עוד

חשבתי שאתן מקימות את מה שאתן חופרות עליו!... אגב בכלל לא שמעתי את הצעקות! הלכתי לפני...

למעלה