עודד
F faNATYc New member 7/6/03 #1 עזרה../images/Emo26.gif לכול מי שיש לו כתבות על נטי במחשב (לא רק השערים, הכתבות עצמן) בבקשה, שיפנה אלי באיי סי קיו ( 172720335). גם לי יש כמה (בערברית) ואני איהיה שמחה לעשות איזה החלפה או משו... אז... תודה מראש
עזרה../images/Emo26.gif לכול מי שיש לו כתבות על נטי במחשב (לא רק השערים, הכתבות עצמן) בבקשה, שיפנה אלי באיי סי קיו ( 172720335). גם לי יש כמה (בערברית) ואני איהיה שמחה לעשות איזה החלפה או משו... אז... תודה מראש
S shirakl New member 7/6/03 #3 אני מציעה משהו אחר: אולי כל מי שיש לו כתבות על המחשב יעלה אותן לפורום ואנחנו נעשה מהם גלריה/קטגוריית קישורים בפורום/סתם נעלה אותם לטאגליינס/כל דבר אחר שתרצו מה אתם אומרים
אני מציעה משהו אחר: אולי כל מי שיש לו כתבות על המחשב יעלה אותן לפורום ואנחנו נעשה מהם גלריה/קטגוריית קישורים בפורום/סתם נעלה אותם לטאגליינס/כל דבר אחר שתרצו מה אתם אומרים
L love amor New member 7/6/03 #4 יש לי מעל 300 כתבות אבל זה לא במחשב... (אני בטוחה שלהרבה יש ) זה יעזור לך אם אני ירשום את זה?
T TE AMO NATY New member 8/6/03 #5 לי יש אלבום של 500 או יותר עמודים ש שיש בהם תמונות כתבות עמודי שערין ולא ררק מישראל@@............1!
F faNATYc New member 8/6/03 #7 רציתי להציע את זה, אבל ../images/Emo12.gif כתבות בסדר גודל כמו הזאת של ראש1 (הספיישל האחרון שהיה עליה בראש1), הוא שוקל יותר מידי, ואי אפשר לעלות כאלה כתבות באיכות שתאפשר לכתבה להיות קריאה.
רציתי להציע את זה, אבל ../images/Emo12.gif כתבות בסדר גודל כמו הזאת של ראש1 (הספיישל האחרון שהיה עליה בראש1), הוא שוקל יותר מידי, ואי אפשר לעלות כאלה כתבות באיכות שתאפשר לכתבה להיות קריאה.