עזרה

תאמין לי מניסיון

תבלע צפרדעים, תשקיע, תתאמץ כמה שאפשר העיקר לא לריב איתה, לא להקרין לילדים כעס ותקשורת לקויה. אפשר לגדל ילדים שמחים ומאושרים להורים גרושים ומאושרים. אני לחלוטין יודעת שצריך שניים לטנגו הזה. אתה מצידך עשה ככל שתוכל. תמיד תראה לנגד ענייך את רווחת הילדים. וכאבא תמיד תמשיך להיות אבא וכמה שיותר.

crisRobin

New member
הקושי

אני גידלתי את הילדים ביום יום, עאשר נפרדנו הרגשתי איך הלב נקרע לי מהחזה, שום דבר לא יכל למלא את הריקנות שנוצרה לי בלב. ניסיתי הכל, אפילו חיפשתי משפחה, אשה עם ילדים שאוכל להתחבר אליהם. לקח לי שנה בערך להבין שמשפחה יש לי וכשאני פוגש את הילדים אני לא על תקן הורה מארח, אלא אבא בכל מובן המילה. הילדה בהתחלה לא רצתה לישון אצלי, דיברה רק על אמא (נפרדנו כשהיא הייתה בת שנה), הפסקתי לחפש מה לעשות איתם כשהם חוזרים, אלא באמת לזרום איתם. בהתחלה לא רציתי שילכו לחברים בימים שלי, זה "ביזבז" לי זמן איתם, עשינו הסכם שאפשר חברים ביום שבו ישנים אצלי. כיום הילדים יודעים שגם אצלי זה בית, הבית שלהם. הלב שלי מלא שוב. כשהיינו ביחד התפקיד שלי היה "המחנך" והיא הייתה הרכה. אחרי שנפרדנו, פתאום הרגשתי הקלה שאני לא צריך לאזן את החינוך עם מישהו אחר, אלא רק עם עצמי. פתאום הילדים מצאו אצלי את הרוך וזה היה לי כל כך נעים (מסתבר שיש גם דברים טובים בפרידה). בהצלחה

../images/Emo27.gif יש לנו המון דברים משותפים

בעניין חינוך הילדים. גם אני גידלתי את ילדי לבד............. הקשה ביותר היה להגיע לביתי ולשמוע שקט שקט ושקט אין ריבים בין ילדים אין מכונת כביסה. חברים אין מה לעשות הכול ריק חוץ מלבלות אין משפחתיות. זה הקושי

יעלילה1

New member
גם לי חסר, שאין גם אבא בתמונה הזו

של רעש וריבים ומכונת כביסה וכו' וכו'. חסר וכואב לי שאין לילדים שלי את זה, אבא ואמא ביחד, ושלעולם גם לא יהיה להם, אפילו אם יהיה לי בן זוג אחר, זה לא יהיה אבא שלהם

יש לילדים שלך אבא, והוא אחד../images/Emo70.gif

בן זוגך לא אמור להיות האבא של ילדייך... במקסימום הוא יכול להוות עבורם אוזן קשבת וחבר אוהב ותומך ומבין. בכל מערכת יחסים שניהלתי... בני זוגי ידעו והבינו שהם לא אמורים להוות תחליף לאב... קצת קשה לי לקבל גישה של אם שמרחיקה את ילדיה מאביהם בגלל סיבות כאלו ואחרות... אם אין שם בעיה של אלימות, אין סיבה להרחיק ילדים מאביהם. גם לנו הנשים (חלק מהנשים כמובן, לא כולן) יש יד בדבר. כל כעס שלנו כלפי האקס הופך אצל חלקנו להאשמות מול הילדים... את הכעסים שלנו כלפי האקס עלינו לדעת לנתב אך ורק כלפיו ולעולם ולעולם לא באמצעות הילדים או ליד הילדים. כואב לי וחורה לי לראות חברים גרושים שלי שהאקסיות לא נותנות להם לראות את הילדים או שמעמיסות בקשיים כאלו ואחרים.... הילדים הופכים להיות כלי משחק בידי נשים שכאלו וזה לא לעניין!!!

יוס40

New member
אין מילים

ביטאת בצורה רהוטה את אשר גם בליבי הלואי ואגיע לשלב הזה

crisRobin

New member
שמח

שמח אם יכולתי להיות מעט לעזר. זה מגיע יחד איתך, כשאתה מגיע להבנה שאת המשפחה לא איבדת

על הגעגוע לא מתגברים

מאפשרים לו להיות שם.לדבר איתם כמה שיותר, לעצב אותם גם אם אינך שם לשתף אותם מההוייה שלך, לתת להם את אבא. תן לזמן לעשות את שלו. כנראה הכל עוד טרי וכואב מדי. הגרושה שלך תירגע, המשקעים - ישקעו ואולי ייפתח ערוץ תקשורת חדש עבורכם ועבור הילדים הקסומים שלכם.

חדש זה כבר טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifועוד צפוני

אז זה כבר הרבה יותר טוב
תזרום.. מכיר את המילה? תזרום!!! גם אם תתטעה גם אם תשגה לא נורא... מטעויות לומדים. קרא
ענה שאל
תיענה תיצרח
נשמע אוקצור ברוך הבא לביצת הג"ג....

יוס40

New member
ת

תודה על כל מה שכתבת אם האנשים כאן הם כמוך אז זו באמת הרגשה שלמשפחה כמו שאמרו לי תודה

../images/Emo27.gif לא ממליץ לך הגברת תמיד |שמא

מנצחת את כולם חבל לך על הזמן בלהיות בעימות כי הצלה זה פשוט סוף עונה.
ב ה צ ל ח ה ורשום כול מה שיש לך

אני פחדתי...

ענית לי בתקיפות ובנחרצות שחבל על הזמן מאוד הערכתי את גוון הדיבור מאוד . למעשה מעריך עד היום.

וואלה???../images/Emo12.gif

באמת לא זוכרת מה כתבתי לך חחחחחחחחחחח לא, אבל לא צריך מפחדת ממני, נכון?

למעלה