עזרה

יוס40

New member
עזרה../images/Emo24.gif

היי אני חדש כאן אשמח לקצת עזרה בניווט

../images/Emo36.gif

יש מי שיפנ האותך לימין, יש מי שלשמאל ויש מי שיראה לך את הצפון. בא.. שב.... ונטב אותנו למפת הדרכים שלך.

יוס40

New member
עצה

אשמח לשמוע איך מתגברים על הגעגועים לילדים ועל הרגשת ההחמצה שאני מרגיש בגדילת הילדים ולהפיכה מבורג מרכזי בגידולם ועיצובם למעיין צופה מהצד

מיקי 43

New member
ראשית אתה לא חייב להיות צופה מהצד

אתה בהחלט יכול להיות בורג מרכזי בגידולם גם אם אינך מתגורר איתם

להיות אבא מרחוק

לא מחייב להיות צופה מהצד שיחה טלפונית יומיות הקשבה שיתוף התייעצות יעוץ צחוק בדיחה קול נשיקה דרך הטלפון טיולים סתם לישון מחובקים סתם לפצח גרעינים במשחק כדורגל יכולים לעשות פלאים.

יוס40

New member
ת

אהבתי את מה שכתבת אבל כל הדברים האלו נעשים תאמיני לי התכונתי ליותר למחות את הדמעות בלילה לכסות שהמיכה נופלת את יודעת ההרגשה שאני לא חלק מהיומיום שלהם קשה

איריס 1

New member
בחיי ציפי, לפעמים.......

בא לי להגיד לX שלי שיכנס לפורום ויראה את הדברים שמעלים פה, שילמד קצת, שאולי יתחיל לחשוב - איך לא לפספס את הגדילה של הילדים שלו, ואיך להמשיך הלאה בנקמתו שבעצם הילדים הם אלו הסובלים בעיקר... האם פעם יקבל שכל? ואם כן - לדעתי זה יהיה מאוחר מידי... איריס

יוס40

New member
ת

איריס הלואי ומה שכתבת יתגשם אצלך אני ממש לא מבין אבות שמתנהגים בצורה כזאת לא לראות את הילדים ולחשוב שעלידי כך הם דופקים את האמא זה עוול

איריס 1

New member
נכון בהחלט עוול....

ואתה נסה להיות שם בשביל ילדיך כמה שיכול, וכן גם נסה לדבר עם גרושתך בעניין... בהצלחה, איריס

../images/Emo27.gif חובה להיות אבא גם כאשר זה..

קשה שם אתה נמדד על ידי הילדים. למרות שמסיתים אותם נגדך ועוד. זה הזמן הטוב ביותר להפגין כן אני אבא.אם תרצו כן או לא. מה זה צופה מהצד מה הם לא שלך ??? תיכנס בגברת כמה שיותר ותן את חותם מעשיך לילדים רק כך תהיה אבא אמיתי.

יוס40

New member
ת

צופה מהצד התכונתי לא להיות חלק מהיומיום שלהם כן אני אבא שלהם ואפילו אבא אוהב אבל ב4 שעות פעמיים בשבוע מה ניתן כבר לעשות

../images/Emo27.gifכול מה שציפי רשמה לך חשוב

ועוד. גש לים שב היתם דבר על מה שרק בראש שלך ושלהם. תהיה אבא וחבר הטוב ביותר שלהם אני בטוח שאתה תצליח לעשות היתם עוד המון

זה בהחלט

רק מה שאתה בוחר להיות. הגרוש שלי החליט שהוא לא אבא יותר - הוא חבר. וכך גם באים לידי ביטוי הקשיים שלי בחינוך. האטימות שלו וחוסר ההבנה שלו שהוא לעולם ,אבל לעולם לא יפסיק להיות אבא. מה שתבחר, מה שתשקיע וכמה שתרצה - כך יהיה. בהנחה שהיחסים בינך לבין גרושתך סבירים. בהצלחה

יוס40

New member
ת

תודה את צודקת זה כל כך חשוב ולא היחסים ביננו בהחלט לא סבירים

למעלה