עזרה...
!

XקוקיX

New member
שלום לכם ילדים וילדות

אני יובל המבולבל XD [זה מודבק על החלון שליד המקום שלי... אתם לא מבינים כמה זה מלחיץ ><]

XקוקיX

New member
פוסטרים של הטלנובלות XD

יש לי ילדה בכתה שעדיין מטורפת על זה

XקוקיX

New member
גם בראץ :)

תודו שאתם מתים מקנאה עכשיו XD חח סתם, ת'אמת יש עוד מלא, הכתה פשוט מ פ ו צ צ ת ! אבל אני לא אשים עוד תמונות, כבר מספיק הצפתי ותפוזבל מחק לי פעמיים את ההודעה, כתבתי שוב ושם לי אותה שלוש פעמים

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifחחח הרגת אותי XD

למה יובל המבלולבל כזה סקקקקקס! אני מתה על היצור הזה ^^

Xx Haley xX

New member
אז למה תא לא בקומונה שלו*מתחנגל1* שהיא גם

הקומונה שלי!! %&*^)*&)

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif אני הייתי שם!

חחחח XDD אבל אין לי כוח עוד להגיב שם חחחחח אולי פעם ב.. חחחחח ^^

0oSharoNo0

New member
../images/Emo210.gifחח איזה כיתה הזויה...../images/Emo12.gif

חח סתםם... אבל דווקא מגניב!!
ובראץ

XקוקיX

New member
../images/Emo207.gif משהו עובר על הכתה שלי XD

אוקיי הכתה שלי התחרפנה טוטאלית, כל פעם שיש למישהו יומולדת תולים בכתה שלטי "מזלטוב", אז תלו לי, ובנוסף לזה יש לי ילד בכתה שלא יודעת למה, אבל כל פעם שהוא נכנס לכתה כולם מוחאים לו כפיים ומריעים לו [אין לי מושג למהXD] אז חברה שלי שיושבת לידו התחילה לכתוב "לנדס המלך" וכל מיני כאלה, ואז הטור שלה [הם יושבים ליד הקיר] התחיל לתלות שלטים "כאן יושבים..." והשמות של מי שיושבים, ככה מעל כל שולחן ואז עוד ילדה מהכתה תלתה מלא פוסטרים של בנחמין ורוחאס וכזה.. וכרגע הכתה במצב שלא רואים קירות!!! כל אחד כתב משהו וכל הקירות מלאים בניירות ודברים שכתבו [הרבה ציטוטים מהישרדות ומארץ נהדרת גם].. יש לי כמה תמונות ואני חייבת לשתף אתכם
תמונה ראשונה- מפיו של משה- "אני שיקרתי אני משקר ואני ימשיך לשקר"

XקוקיX

New member
../images/Emo207.gif הכתה שלי התחרפנה XD

היום אפשר להגיד ש"קישטנו" את הכתה, כבר לא רואים קיר מרוב שטויות, התחלנו להדביק על הקירות "כאן יושבים.." והשם של מי שיושב >< מישהי שמתה על בנחמין רוחאס שמה כלמיני פוסטרים שלו על הקיר, ציטטנו מלא דברים מ"הישרדות" ועוד מלא שטויות XD הכתה התחרפנה לגמרי!!! הנה כמה תמונות: [סליחה על האיכות, פלאפון...] מפיו של משה [הישרדות]: "אני שיקרתי, אני משקר ואני ימשיך לשקר".

SpongBobit

New member
../images/Emo207.gifשמעתם את לרה שרה את מונסון ?../images/Emo2.gif

את השיר בשביל הקליפ, נכון זה ממש יפה ?

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifלא לעזאזל אני מנסה לשמוע

את זה אבל זה לא נותן לי ;;; יש לך את זה על המחשב? את יכולה לשלוח לי במסן פליז?

למעלה