עזרה...
!

linoroosh

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כןכןכןכןכןכןכןכן כולנו מכירים את עומס הלימודים... נוו נתגבר!! ואני אני אני עוד לא שלחתי תמונה!! סורי אבל בעייה עם המצלמה הערורה!! אוהבים אותך פה!!! לא להיות עצווווב....=(

Xx Haley xX

New member
האהעהאעה

חחח אני חייבת תתמונה שלך כבר גם בשביל הפורום וגם בשביל הקומונה ותודה לאל אין ל יהשבועה פוליןןןןןןןןןןןןןןןן ישששששששששששששששששששששש XDDDDDDDDD

Xx Haley xX

New member
|מנעון| ../images/Emo6.gif לא

מפגש של פולין לא הטיסה XD חח ביטלו לנו את של השובע כי היה חמישי שישי שזה שינה אלב בשבועה הבאה היה שוב שינה במקום אחרOO ואני ממש ממש לא רוצה!

N i t z a n 42

New member
ליהיי../images/Emo24.gif

איזה חמודה!!^^ גם אנחנו אוהבים אותך!!D:
וכן גם אני מתגעגעת וגם אני בגלל הלימודים מגיבה פחות=\...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo23.gif

יאפ XDD גם אני אותך XDD אני זוכר תשפעם הייתי ממש מציפה את הפורום לא היה חור שהכינוי שלי לא הופיעה שם חח XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo23.gifגם אני אותך../images/Emo70.gif

האע אינ לא היה בפורים
אבל בפסח כנראה שכן

ElinorLahav

New member
היייילי שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo205.gif

אתמול חיבקתי אותך חיבוקי גדול גדול D: מקווה שנהנית |גבות|
לאביו , ואני מרגישה בידיוק כמוך

Xx Haley xX

New member
אלינור שלי../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

כן כן |היפר| גדול גדול גודל D: *רוצה שוב!!!אולי תתחנגלי למפגש של הקומונה פאנפיקים אצל ניקי XD* נהנתי מאוד מאוד מאוד*אונס*|גבות|ואחר ישיצאנו מהשירותתים אנה גררה אותי בחזרה לשם לאונס XDDD *היה לה פיפי,טוב שנזכרה אחרי שאלכנו כבר
* לאב יו טו ,

גם אני חזרתי+נעליים שקניתי היום.

אני כבר כמה ימים ולא הגבתי...סופסוף חזרתי לפורום למרות שהוא השתנה מאוד.... הרבה בנות נעלמו לאחרונה אולי בגלל שיש עומס בלימודים{מה שקרה לי... בחודש האחרון היה לי יותר מ 15 מבחנים....} או אולי שירד להם מטוקיו.... וגם המחשה התקלקל לי והוא היה הרבה זמן בתיקון.... היום סופסוף הלכתי לקניות אחרי הרבה זמן וקניתי כמה דברים אבל שמתי רק תמונה של הנעליים שקניתי.... ולא תאמינו הנעליים עלו רק 200 שקל.....

Xx Haley xX

New member
../images/Emo223.gifאוו תחדשי על הנעליים

מזכירות לי את שלטום
וכן כולנו נעלמים בגלל הלימודים XD תחדשי שובבבבב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo223.gif סיוון XD התמונה שלך אצלי והמחשב

לא רוצה להכנס לי למסרים אז בלי דעגה קיבלתי תמונה XD

XקוקיX

New member
../images/Emo207.gif משהו עובר על הכתה שלי XD

אוקיי הכתה שלי התחרפנה טוטאלית, כל פעם שיש למישהו יומולדת תולים בכתה שלטי "מזלטוב", אז תלו לי, ובנוסף לזה יש לי ילד בכתה שלא יודעת למה, אבל כל פעם שהוא נכנס לכתה כולם מוחאים לו כפיים ומריעים לו [אין לי מושג למהXD] אז חברה שלי שיושבת לידו התחילה לכתוב "לנדס המלך" וכל מיני כאלה, ואז הטור שלה [הם יושבים ליד הקיר] התחיל לתלות שלטים "כאן יושבים..." והשמות של מי שיושבים, ככה מעל כל שולחן ואז עוד ילדה מהכתה תלתה מלא פוסטרים של בנחמין ורוחאס וכזה.. וכרגע הכתה במצב שלא רואים קירות!!! כל אחד כתב משהו וכל הקירות מלאים בניירות ודברים שכתבו [הרבה ציטוטים מהישרדות ומארץ נהדרת גם].. יש לי כמה תמונות ואני חייבת לשתף אתכם
תמונה ראשונה- מפיו של משה- "אני שיקרתי אני משקר ואני ימשיך לשקר"

למעלה