עזרה למה לא עוזרים לי שאלתי מתי דילן בא
ר רני 44 New member 17/12/07 #1 עזרה ../images/Emo201.gif../images/Emo53.gif למה לא עוזרים לי שאלתי מתי דילן בא
א א פ ק ט ה פ ר פ ר New member 17/12/07 #4 ../images/Emo207.gifשמעתם שיון ואביגיל הררי ביחד../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif אמרו בגיא פינס.שידור חוזר ב-23:00. אמרו בנוסף שהם גם מתכננים לטוס לניו יורק( ) בקרוב ביחד. אז כן כל מי שקיוותה ליון..הוא כבר תפוס.
../images/Emo207.gifשמעתם שיון ואביגיל הררי ביחד../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif אמרו בגיא פינס.שידור חוזר ב-23:00. אמרו בנוסף שהם גם מתכננים לטוס לניו יורק( ) בקרוב ביחד. אז כן כל מי שקיוותה ליון..הוא כבר תפוס.
ע עיננבוש New member 17/12/07 #5 מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ?! לאא יוווווון שליי :'( אוח טוב לפחות זאת אביגיל .. חח איזה מווזר שהם זווג , הם שנאו אחד ת'שני כשהם היו ילדיים. טווב אז שיהיה בהצלחחה :]
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ?! לאא יוווווון שליי :'( אוח טוב לפחות זאת אביגיל .. חח איזה מווזר שהם זווג , הם שנאו אחד ת'שני כשהם היו ילדיים. טווב אז שיהיה בהצלחחה :]
ס סאמוואן New member 18/12/07 #14 כן הם שיחקו בסדרה ביחד.. כשהם היו בני 10 והם אמרו שהם לא כל כך סבלו אחד את השני באותה תקופה-אם יש לך וי או די תיכנסי לחומרים בלעדיים של האי ותראי שמה, הם מספרים על זה...
כן הם שיחקו בסדרה ביחד.. כשהם היו בני 10 והם אמרו שהם לא כל כך סבלו אחד את השני באותה תקופה-אם יש לך וי או די תיכנסי לחומרים בלעדיים של האי ותראי שמה, הם מספרים על זה...
ד דנוש60 New member 18/12/07 #17 לא..לא בילדים מגבעת נפוילאון הם שיחקו יחד בתוכנית טלוויזיה שהייתה בערוץ 2 וקראו לה: "מי גנב את ההצגה" או משהו כזה..
לא..לא בילדים מגבעת נפוילאון הם שיחקו יחד בתוכנית טלוויזיה שהייתה בערוץ 2 וקראו לה: "מי גנב את ההצגה" או משהו כזה..
ד דנוש60 New member 17/12/07 #6 כהה הרגע שמעתי! זה היה מפתיע!! ת'אמת שהם דיי מתאימים!!! איזה כיף לאביגיל.........................! אני מחכה לשידור חוזר...פיספסתי..
כהה הרגע שמעתי! זה היה מפתיע!! ת'אמת שהם דיי מתאימים!!! איזה כיף לאביגיל.........................! אני מחכה לשידור חוזר...פיספסתי..
Y Yarinv New member 18/12/07 #9 אממ... מזל טוב להם../images/Emo9.gif הם מקסימים ביחד, לפי מה שרואים על המסך. אני אראה עכשיו, למרות שאי אפשר לדעת מתי רכילות היא נכונה ומתי לא.
אממ... מזל טוב להם../images/Emo9.gif הם מקסימים ביחד, לפי מה שרואים על המסך. אני אראה עכשיו, למרות שאי אפשר לדעת מתי רכילות היא נכונה ומתי לא.
C ComplicatedCutie New member 18/12/07 #11 ^ כנ"ל. שמעתי את זה גם ב"גיא פינס".. נוו טוב , לפחות זה עם אביגיל ולא מישהי אחרת.
ס סאמוואן New member 18/12/07 #12 אני מזה שמחה שהם ביחד!! לא יכולתי לחשוב על מישהי מהקאסט של האי שיותר מתאימה לו מאביגייל...ממש מזל טוב!! ואני מקווה שזה לא עוד סתם שמועה ושזה באמת נכון!!
אני מזה שמחה שהם ביחד!! לא יכולתי לחשוב על מישהי מהקאסט של האי שיותר מתאימה לו מאביגייל...ממש מזל טוב!! ואני מקווה שזה לא עוד סתם שמועה ושזה באמת נכון!!
B B R A Y E R New member מנהל 18/12/07 #15 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשיהייה להם במזל טוב! ../images/Emo57.gif
ל לולי 180 New member 18/12/07 #18 מה?! אבל הם אמרו שהם ידידים נורא קרובים....איך הם ביחחחחחחד<!!!??!??
NIR DE LA NOCHE Member 18/12/07 #19 פאק זה טוב מדי../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif זה בטח בגלל הסצינות הרבות שלהם ביחד חמודים