עזרה.. יש פרק שלוק ולורלי מתחברים מאחורי הדלפק בדיינר, איזה פרק זה?
A Alaithlos New member 11/4/04 #1 עזרה..../images/Emo15.gif יש פרק שלוק ולורלי מתחברים מאחורי הדלפק בדיינר, איזה פרק זה?
S simple gUaRaNa New member 11/4/04 #2 מתחברים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif אולי מתחבאים? אם כן, אז זה בפרק שלורליי צובעת ללוק את הדיינר. אני לא יודעת מספר או משהו כזה .
מתחברים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif אולי מתחבאים? אם כן, אז זה בפרק שלורליי צובעת ללוק את הדיינר. אני לא יודעת מספר או משהו כזה .
A Alaithlos New member 11/4/04 #3 כן הפרק הזה.../images/Emo15.gif מישהו זוכר? לורלי צובעת ללוק את הדיינר, והם מתחבאים מאחורי הדלפק. שם או מספר?
כן הפרק הזה.../images/Emo15.gif מישהו זוכר? לורלי צובעת ללוק את הדיינר, והם מתחבאים מאחורי הדלפק. שם או מספר?
G gilmorefreak New member 12/4/04 #6 אוי אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!! משומה!! והוא כמובן- 1.14 - That Damn Donna Reed זוכרת בסוף שלוק יוצא לזרוק את הזבל וגם אממ דין? ורורי לבושה כמו דונה ריד ולורליי יוצאת לדלת וגם רורי ולורליי צוחקת עליה..!! זה הכל אותו הפרק עם הסצנה בדיינר של לוק! אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!!
אוי אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!! משומה!! והוא כמובן- 1.14 - That Damn Donna Reed זוכרת בסוף שלוק יוצא לזרוק את הזבל וגם אממ דין? ורורי לבושה כמו דונה ריד ולורליי יוצאת לדלת וגם רורי ולורליי צוחקת עליה..!! זה הכל אותו הפרק עם הסצנה בדיינר של לוק! אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!!
ל לגונה סגולה New member 11/4/04 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif "מתחברים" זה נשמע כ"כ דירטי...