עזרה.

BlackRose

New member
עזרה.../images/Emo141.gif

מחר. שיעור תיאטרון. אני צריכה להציג מונולוג, דרמטי-אך לא מדי. משהו שיתחברו אליו, יתרגשו. משהו שאתחבר אליו בעצמי. לא קשה מדי. אפילו פשוט. לא בנאלי. אין לי מושג איפה לחפש. בספריית בית הספר שלנו אין כלום. כלום. יש לי את חנוך לוין בבית אבל הוא ציני ומבדר מדי. עשיתי חיפוש בגוגל על "מונולוגים" אבל לא נמצאה שום תגלית. ארג. בבקשה. עזרה. רעיונות למונולוגים? אתרים עם כאלו? משהו? דניאל.

היה לי משהו ממש יפה בבית..

אבל החזרתי אותו לספריה...זה קטע מספר..ממש יפה...... כזה שמדבר על נסיכים ונסיכות שהם התאהבו...ושכביכול רק היום אנחנו מזהים שתמיד זה אותו התבנית...... ממש קטע יפה...חבל

BlackRose

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

תודה.. ארג. אני ממש לחוצה עם זה. כל החבר'ה במגמה הולכים לדבר על הטרדה מינית, התעללות, מוות. אני לא אוהבת ללכת כלכך רחוק. בשביל מה? כאשר מוקצב לך זמן כלכך קצר, הצופים לא מסוגלים להתחבר. אני חושבת לעצמי "הו, הנה עוד אחד שבוכה". אני לא רוצה להיות "עוד אחת שבוכה". אני באמת לא יודעת מה אני רוצה להיות.. ואם בכלל נותר לי זמן.

יש לך זמן ללכת לספריה??. כי אני

אגיד לך את השם של הספר..זה היה בעמ' ה-1 .. תעתיקי ת'קטע ותעשי

אני לא מבין

אני לא בא להטיף, אבל למה אתם באים ומבקשים מונולוגים כמה ימים לפני שאתם צריכים להעלות אותו (או רק יום אחד)? אבל תעשו מה שאתם רוצים

normajean

New member
למרות הנימה שזה עשוי להשמע..

אני נאלצת להסכים,נעזוב לרגע את העובדה שזה לא אחראי במיוחד מונולוגים זו קריעת תחת מתמדת לא 24 שעות ללמוד טקסט ושתי דקות לפני שעולים לחשוב על איך אומרים כל שורה ומה עושים בסוף, בשבילי אישית זו ה(!)אהבה בתאטרון (מונולוגים) ההזדמנות הכי גדולה שקיבלתי להביע את עצמי בתור מישהו אחר לא רוצה להשמע כמו אמא שלי - אני מתנצלת, אבל בתכלס זה יעבוד לטובתך באמת בהצלחה

למעלה