עזרה שלום לכולם, אני צריכה לדעת איך כותבים את השם :"מוטי" ביפנית אשמח לקבל עזרה!
ה הסימפטית New member 6/9/04 #1 עזרה../images/Emo140.gif שלום לכולם, אני צריכה לדעת איך כותבים את השם :"מוטי" ביפנית אשמח לקבל עזרה!
T t s u k i New member 6/9/04 #2 המממ... טוב, אין ביפנית את הצליל ti, אז הוא יוחלף או ב-chi או ב-ta, או במשהו אחר, אני לא ממש יודעת... זה נראה לי הכי הגיוני, אז אני אכתוב לך את שתי האפשרויות ואו שמישהו כאן ידע יותר טוב ויתקן, או שתיבחרי מה שנשמע לך יותר טוב モチ mochi モタ mota
המממ... טוב, אין ביפנית את הצליל ti, אז הוא יוחלף או ב-chi או ב-ta, או במשהו אחר, אני לא ממש יודעת... זה נראה לי הכי הגיוני, אז אני אכתוב לך את שתי האפשרויות ואו שמישהו כאן ידע יותר טוב ויתקן, או שתיבחרי מה שנשמע לך יותר טוב モチ mochi モタ mota
5 5 0 6 New member 6/9/04 #3 אפשר "ליצור" את הצליל ti. על-ידי שימוש באות te ואחריה האות i קטנה, זה יוצר ti.
G GnomeBubble New member 7/9/04 #4 נכון רק שעדיין רוב היפנים לא ידעו להגות את זה והצליל הסופי יהיה בסופו של דבר MOCHI (עוגת אורז - באמת!). ובכל זאת הדרך הכי נכונה לכתוב זה באמת モティ
נכון רק שעדיין רוב היפנים לא ידעו להגות את זה והצליל הסופי יהיה בסופו של דבר MOCHI (עוגת אורז - באמת!). ובכל זאת הדרך הכי נכונה לכתוב זה באמת モティ