עזרה

• פותח הנושא blur2
  • פורסם בתאריך

blur2

New member
עזרה../images/Emo13.gif

אני לא כ"כ מבין בחומרה.. אז אני צריך את עזרתכם: אנחנו מתכוונים לקנות מחשב נייד בקרוב. השימושים שלו יהיו בעיקר בתחום המולטימדיה: סרטים (DVD/פלאש ווטאבר
) וגרפיקה (פוטושופ..) אני סטודנט אז אני אשתמש גם המון באופיס.. הדרישות הן שבראש ובראשונה המחשב לא יהיה איטי, ושחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל האפשר מכיוון שאני לומד המון שעות. התקציב שלנו נע סביב ה-5,000. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15" למיטה הבנתי עדיף לבקש 2GB זכרון פנימי ומערכת הפעלה XP... מה עוד חשוב לדעתכם? תודה לעונים

ypm

New member
אין דבר כזה, מחשב לגרפיקה ב5 אלף

למרות שבאומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה .

omernaor

New member
פוטושופ זה לא גרפיקה

יש המון מחשבים שעונים על הצרכים שלך ומתאימים לדרישות שלך. מניסיון עבר בפורום ימליצו לך על דגמי דל או לנובו (סדרת R). על מנת לקבל זמן בטריה ארוך יותר מהרגיל, תצטרך לרכוש (אולי אפילו בנפרד) בטריה גדולה יותר (פיזית). תעשה חיפוש על הדגמים של החברות הללו ותחזור להתייעץ.

moran933

New member
נצל"ש מה אתם אומרים על המפרט הבא:

15.4" LED Core2Duo 2.4GHz 3MB L2 2GB Ram 667MHz DDR2 200GB HD 5400RPM NVIDIA GeForce 8600M GT 256 MB Wi-Fi 802.11n Built-in Bluetooth 2.1 + EDR Camera 2.45Kg ישמש ל3D MAX ואוטוקאד. כמה בערך אמור לעלות מחשב כזה?

יאיר B

New member
תלוי בשם שמופיע עליו ובזמן השירות שניתן לו.

בדוק בזאפ למפרטים דומים ותקבל מושג על המחירים.

יאיר B

New member
פרדוקס.

את זמן ההפעלה הגבוהה ביותר תקבל עם מסך קטן כמה שיותר. אבל מסך קטן לא נוח לפוטושופ. סוללה רגילה של 6 תאים במסך 15.4" תחזיק במקרה הטוב 3 שעות. סוללה גדולה יותר (9/12 תאים) תחזיק עד 6 שעות. את זו תצטרך לקנות בנפרד. היא גדולה יותר ולכן משקל המחשב יעלה. אגב, 15" רגיל זה כבר קשה להשיג. הרוב היום הם מסך רחב (דווקא זה שימושי לסרטים).

למעלה