עזרה

עזרה ../images/Emo122.gif

מישהו יכול לכתוב לי בבקשהההההה מה היה בפרק של אתמול?? לפני שיהיה הפרק של היום אני לא אבין... פליייייז...

סבבה מותק! אז ככה..

הילדים יצאו למחנה קיץ כזה.. ואבא של פבלו תבע אותו (מניאק) על התאונה משהו כזה ואיך שהו ביטלו לו את התלונה והוא צריך לעשות שעות קהילתיות.. יענו לעזור לקהילה .. אממ אז הוא נעלם מהמחנה לכמה שעות מריצה נדלקה על המדריך הכוסון ושיחקה אותה טובת בים בשביל שיבוא להציל אותה ! כל המחנה דאג לה והיא הייתה מרכז העינינים ומיה קינתה! בדרך למחנה מנואל ביקש מהשמנה (סורי על הכינוי שחכתי את השם) שתישב לידו וז מיה שיחקה אותה נעלבת כי היא רצתה שהיא תשב לידה. אממ ניראה לי זהו בעיקרון... לא משהו מיוחדדד רק שראו את לואיסנה בבגד ים.. ויש לה חזה ע-נ-ק-י וזה מגעיל בעע

אתמול..

ובכן אתמול בית הספר יצא למחנה קייץ - ה"ווקאנס קלאב". דברים חשובים\יפים: מריצה שמה נפץ באוטובוס וכולם נבהלו.. פאבלו הלך לעבוד בשכונות העוני ולא אהב את זה מריצה ניסתה למשוך את תשומת לב המציל וכמעט טבעה בעצמה ולבסוף פאבלו נתפס על ידי בריונים עם סכינים בשכונת העוני.. וזהו בערך.. את יכולה לקרוא את השרשור של הפגישה היומית ולהבין יותר..

ברור שזה עדיף על להיות שטוחה

אבל זה גדול מידי לילדה בת 15! סורי ואם היא לא הייתה כל כך צעירה לא הייתי מתפלאת לשמוע זה הגדלה

ברור שזה עדיף על להיות שטוחה

אבל זה גדול מידי לילדה בת 15! סורי ואם היא לא הייתה כל כך צעירה לא הייתי מתפלאת לשמוע זה הגדלה

Tinkerble

New member
אאאמממ........ טוב, זה עניין של

טעם!.... ובלי קשר לחזה שלה אל תשכחו שזה לא בשלטה שלה!

למעלה