עזרה

עזרה ../images/Emo106.gif

תוכלו לספר לי בקצרה את הפרק הראשון בספר החדש ? ממש לא הבנתי אותו. תודה מראש! מתן.

Marth Darunia

New member
אין הרבה מה לא להבין ../images/Emo58.gif

כי הוא לא קשור ישירות לעלילה... הוא בסה"כ מסביר איך עובד הקשר בין הממשלות (הקסומה והמוגלגית) ומציג את שר הקסמים החדש

לאו דווקא..

הרי מה בסך הכל אכפת לנו מהקשר בין הממשלות. לפי דעתי רולינג פשוט חיפשה יצירתית להכניס את כולנו לסיפור ולמצב.

Marth Darunia

New member
../images/Emo4.gif

זה שלא אכפת לנו מהקשר בין הממשלות, דווקא נחמד לקבל עוד מידע על איך הדברים שם עובדים זה גם לא בדיוק שהיא חיפשה דרך יצירתית להציג את המצב, כי הבנתי שהיא חשבה להכניס את הפרק הזה כבר בספרים הקודמים

the ror

New member
../images/Emo58.gif

ראש הממשלה המוגלגי מקבל שוב פגישה מפאדג' שבא להגיד לו שהם במלחמה ולהציג בפניו את שר הקסמים החדש. ומוזכרים הפגישות הקודמות של ראש הממשלה המוגלגיעם פאדג' ומה שנאמר בהן...

../images/Emo58.gif פרק ראשון ../images/Emo58.gif

בפרק הראשון רואים איך ראש הממשלה של המוגלגים מקבל את המסרים מפאדג' (שר הקסמים לשעבר). ואחרי זה גם מגיע שר הקסמים החדש (ששכחתי את השם שלו כמובן..). הפרק הזה הוא מעין הקדמה שמכניסה אותנו לתוך המצב כאשר פאדג' מסביר לראש הממשלה הוא כאילו מסביר לנו. אם תשימו לב, בכל ספר מהסדרה, רולינג דואגת בפרק הראשון להסביר קצת לאלה שמחליטים להתחיל לקרוא את הסדרה פתאום (כלומר לא מהספר הראשון...) (נכון.. יש רק מעט כאלה אבל יש).

תודה שוב! ../images/Emo106.gif

אני רק בפרק שלישי עכשיו...חח ולא יכולתי להמשיך שלא הבנתי את הפרק הראשון.תודה!

Marth Darunia

New member
מה פתאום

בספרים 4 ו6 הפרק הראשון לא מסביר כלום למי שהחליט משום מה להתחיל לקרוא את הסדרה לא מההתחלה

the ror

New member
נכון, אני חושב שזה יותר דרך להכניס

את הקורה לתוך העלילה ולקשר אותו עם הספרים הקודמים(לא בהכרח לתמצת/להשלים לו אותם)

נצל''ש - עוד שאלה..../images/Emo106.gif

מה זה קס''מ ? זה משהו של הבגרויות נכון עם קוסם מצוין,אני לא זוכר,אשמח אם תזכירו לי.

למעלה