עזרה....

catherin

New member
עזרה....../images/Emo101.gif

ברצוני ללמוד לעשות כשפים..... כיצד אני יכולה ללמוד זאת (האם ישנה איזו חנות ספציפית שניתן לקנות ספרים על מנת ללמוד זאת)? נ.ב.- מה הפירוש של מאגיה, והאם ניתן גם את זה ללמוד?? אודה לכם אם תעזרו לי...

CAT4

New member
שלום

רשית כדאי ואפילו רצוי לקרוא את המאמרים שיש פה בפרום וגם את מה שקתוב בפרום "רוחני" ו"מדעות פנימית" כי הם יתנו לכם את הקרע הדרוש ואז תחשבי אם את באמת חושבת שזה בשבילך ואם כן אז יש מספיק מקומות שיכולים לעזור לך. כמו הפורום הזה לדוגמא.

jbu

New member
מה קשור?!

למה שהיא תכנס לפורום "רוחני" ו"מדעות פנימית" ? אתה חושב שכול מי שעוסק במאגיה עוסק על שיפור עצמי? אז אתה טועה ואתה מכון אותה לדך שהיא אולי מאימה לך, אבל אני לדוגמא לא נכנס לפורומים האלו ואני לא ראיתי פה הרבה אנשים בפורומים האלו, אז תפסיק להיות מנסיונר. כנסי לפה תתחילי עם המאמרים הודעת המנהלת קישורים ואז תקני ספר, אם יש לך שאלות אנחנו כאן. בהצלחה וברוכה הבאה

CAT4

New member
למה לריב איתי

כל פעם שאני אגיד משהוא את תקטול אותי. אני אציא משהוא ואתה תומר ההפוך. יש דברים טובים שאפשר לקמצוא בשדות זרים. ואני חושב שיש בפורומים האלו מאמרים שגם קשורים אם תרצה או לא תרצה במגיה. כי המגיה היא עסק רוחני. טואתה צריך להגיע למודעות עמוקה כדאי להצליח בתחום המגיה ככה שהכול קשור אחד בשני. ואם אתה מצליח לשבת על כסא אם שלושה הרגלים אז שיותב לח אני מעדיף אותו אם כמה שיותר.

jbu

New member
אני חושב שכבר סיכמנו שמאגיה

אני חושב שכבר סיכמנו שמאגיה היא לא בהכרח עסק רוחני, מצטער לנפץ לך את הבועה. אבל אני כן מסגים איתך שהתעסקות במסטיקה (במיוחד לבני נוער) מומלץ מאוד להתחיל עם מסטיקה אבל אתה לא יכול לרשום פה את כול הפורומים שקשורים במסטיקה (בעצם אתה כן אבל זה יהיה מטופש). אתה מציג דרך בתור אחת ויחידה ואתה כנראה לא מבין שזה הדרך שלך והיא לא מתאימה לאחרים, ככה שאתה יכול לפגוע במי שמבקש עזרה. אני לא קוטל ולא מסמן אף אחד, תתפלא איך אני יכול להפוך לנחמד, אבל כול עוד אני רואה שאתה לא תורם משהוא לפורום (לדעתי אתה לא תורם) ובמקרים מסוימים מזיק (כמו זה) אני לא יכול לסבול דברים כאילו. לילה טוב.

jbu

New member
אני חושב שכבר סיכמנו שמאגיה

אני חושב שכבר סיכמנו שמאגיה היא לא בהכרח עסק רוחני, מצטער לנפץ לך את הבועה. אבל אני כן מסגים איתך שהתעסקות במסטיקה (במיוחד לבני נוער) מומלץ מאוד להתחיל עם מסטיקה אבל אתה לא יכול לרשום פה את כול הפורומים שקשורים במסטיקה (בעצם אתה כן אבל זה יהיה מטופש). אתה מציג דרך בתור אחת ויחידה ואתה כנראה לא מבין שזה הדרך שלך והיא לא מתאימה לאחרים, ככה שאתה יכול לפגוע במי שמבקש עזרה. אני לא קוטל ולא מסמן אף אחד, תתפלא איך אני יכול להפוך לנחמד, אבל כול עוד אני רואה שאתה לא תורם משהוא לפורום (לדעתי אתה לא תורם) ובמקרים מסוימים מזיק (כמו זה) אני לא יכול לסבול דברים כאילו. לילה טוב.

CAT4

New member
אני מנסא תאמין לי

תאמין לי אבל יש לי בעיה אחת והיא שאני מגיע לפרום הזה אחרי יום עבודה כאשר אני גם עיף וגם עצבני ככה שלפעמים אני כותב דברי בלהת הרגע. ולפעמים אני מצליח לעצור בעצמי. שנית אני אוהב לתת לאנשים את הידע שלי וחושב שמאיפה שאני קיבלתי ידע גם אחרים יכולים לקחת מימנו ידע. "אלף דרכים מובילות למקה" זה המקור אני חושב. ומה שהוא בא להגיד הוא שאפשר לעשות את אותה הדרך בדיוק באלף שלובים שונים ולהגיע לאותה מטרה. אני מכיר את שלי ורק עליה אני יכול להמליץ.

למעלה