עזרה

מתפלל

New member
עזרה../images/Emo101.gif

שלום אנשים לפני חודש, הבחורה הראשונה בחיי שרציתי להישאר איתה לכל חיי, עזבה אותי רציתי לדעת אם יש כישוף שיעזור לי להחזיר אותה אליי בתודה וכבוד

L e s t a t

New member
כן

לך אליה, תאמר לה איך אתה מרגיש, זה עדיף. אם זה לא יעשה לך כלום, לפחות היא יודעת איך אתה מרגיש כלפיה. ישנם כשפי אהבה, אבל לא היית רוצה לכפות עליה לאהוב אותך - נכון? ישנם גם כשפים שמטרתם לפעול רק אם האדם שעליו מוטל הכישוף הוא בעל רגשות זהים לאלו של האדם שרוצה באהבה. אבל לפני שאתה מתחיל לנסות להטיל אותם, כדאי לך לפתוח ספר כישוף אחד או שניים לפני זה. אתה צריך קצת הבנה בסיסית לפני זה.

מתפלל

New member
תשובה

קודם כל, תודה לך שהתעניינת והגבת, ניסחת את הדברים מאוד יפה ונכון העניין הוא שכבר הלכתי אליה, ואני יודע שהיא אוהבת אותי יש כוחות אחרים שגורמים לה לברוח מהקשר הזה

במקרה הזה

עליך לנסות ולנטרל את הכוחות האלה המונעים מכם להיות יחד. אני ממליצה לך להכנס למאמרי הפורום שם מוצגים דרכים ואמצעים מגוונים להטלת כישוף, ולבחור את הדרך הטובה ביותר בעיניך בהתאם לדבר עליו אתה רוצה להשפיע. כמה דברים לפני שאתה עושה זאת: - כישוף זה לא הוקוס פוקוס. עליך להיות בעל יכולת למקד את רצונך בדבר מה על מנת שיתגשם. אם אתה חדש בעניין המאגיה, אני חוששת שכישוף מסוג זה הוא קצת מעל לרמתך. אך מצד שני, לעולם לא מזיק לנסות- לדעתי רק טוב יכול לצאת מזה. - לפי האמונה האישית שלי, אסור לנסות ולהשפיע על דעתם של אחרים, בניגוד לרצונם. לכן, אם אחד הדברים העומדים בדרכך הוא משפחתה של הבחורה הזו המתנגדת לקשר, וברצונך לשנות את דעתם בכפייה, אין זה מוסרי. עליך להיות מודע לכך מפני שלפי חוק הקארמה כל דבר שאתה שולח (לטוב ולרע) שב אליך פי שלושה, ולכן אין זה מומלץ לנסות ולכפות את דעתך על אחרים למטרת רווחתך האישית. אך מצד שני, אתה יכול לצפצף על חוק הקארמה ולעשות מה שמוסרי בעיניך, אך חשוב שתהיה שלם עם החלטתך באשר היא. - כל כישוף באשר הוא יעיל יותר כאשר אתה הוא שמחבר אותו. אם אתה חסר נסיון בתחום זה, נסה לשאוב השראה ממקורות אחרים וכישופים שונים בהם נתקלת, אך אל תעתיק כישוף בשלמותו. הכנס קצת מעצמך אל תוך הכישוף וכך תוכל להתחבר אליו טוב יותר. העזר בתכונות הטבעיות של משאבי הטבע (צמחים, קריסטלים) על מנת לחזק את השפעת הכישוף. בהצלחה!
ליה

למעלה