עזרה...

נועם m

New member
עזרה... ../images/Emo10.gif

זו הולכת להיות קצת מגילה... סבלנות... היי לכולם, אני חדשה פה בפורום, ואתם נשמעים אנשים נחמדים אז אולי תוכלו לעזור לי... אני עוד מעט בת 18, ועם רקורד מרשים של ניסיונות שכשלו להתחיל עם בני המין השני. כל גישה כבר נוסתה: להיות ישירה, לרמוז, לפלרטט, לחכות שהוא יזום... כלום לא עבד! ומכל כיוון אני שומעת עצות שונות: יש שטוענים שבנים מפחדים מבנות יוזמות, יש כאלה שאומרים שאת מלכה אם את עושה את זה... אני לא מבינה, אני מתייאשת... לא הייתה לי שום בעיה גם לא ליזום, אם הייתי יודעת שזה יוביל למשהו, אבל העובדה היא שמעבר לנהגי משאית מזדקנים גם לא ממש מתחילם איתי... ואני אפילו נראית טוב... העניין הוא שבשביל מי שמבוגרים ממני בכמה שנים, אני קטנה וחמודה מדי, ובשביל מי שבגילי, אני לא קטנה וחמודה מספיק!!! בקיצור הסיטואציה די מתסכלת... אני לא מצליחה להבין מה דפוק דווקא אצלי... שמעתי כבר לא מעט פעמים שבנים תמיד יצאו עם מישהי, אלא אם כן היא ממש מגעילה אותם, אבל זה לא עומד במבחן המציאות...

ת מ י מ ה

New member
אני מזדהה איתך

הסיטואציה הזאת של מציאת בן זוג זה לא פקניק אני מנסה לנחם את עצמי בזה שככל שזה יותר קשה ככה את תעריכי את הבחור שיהיה איתך בקשר מישהו פעם אמר לי שכל מה שאנחנו עוברים עכשיו (בגילאים האלה 18 ומעלה) זה אהבות בוסר שמלמדות אותנו לקראת הדבר האמיתי המתכון שנראה לי שיעזור לנו לעבור את התקופה הזאת זה כמה טיפות גדושות של סבלנות עירבוב של ניסיון ואומץ ( פעם תהיי ישירה פעם תהיי ביישנית ) העיקר שיהיה בטעם ושיהיה עם טאקט (תנסי להרגיש מה טוב לסיטואציה ) והכי חשוב הרבה אמונה בעצמך ולדעת לקום אחרי כל נפילה (נקווה שלא תהיה) אבל אחרת ממה נלמד??... והכי חשוב להנות מכל זה אחרת איך נוכל לצחוק על זה אחר כך?..

Piren

New member
../images/Emo13.gif

בניגוד לשמועות, לא רק לבנות יש סטנדרטים ואת האופציה לבחור עם מי הן יצאו, גם בנים הם בררניים כשמדובר עם מי יוצאים (ומאותן סיבות כמו בנות). קיצר, נראה לי שהבעייה האמיתית היא כן את, אבל לא איפה שאת חושבת - אם את אומרת שניסית כמה דרכים להתחיל (בהנחה שאת עושה את זה כמו שצריך בלפחות אחת מן הדרכים), אולי פשוט האנשים שאת בוחרת הם לא הנכונים. ובמקרה הזה, תצטרכי להתפשר על סוג אחר של אנשים. בכל מקרה, מהניסיון שלי, אלו שמחפשים חברים\חברות הם אלו שיש להם הכי הרבה תלונות על זה שזה לא עובד להם ושכולם מעפנים. כשאת מחפשת משהו את מפספסת את מה שאת באמת רוצה, ומקובעת על הדברים שייתכן שאת לא יכולה להשיג. אז פשוט לא עושים כלום, ומחכים.. תתפלאי כמה טוב זה עובד
בייחוד כשבלי הלחץ הזה של "אוף אין לי חבר ואף אחד לא רוצה אותי", את נראית אחרת לאלו שמסביבך.

נועם m

New member
אממ..

יש לי בעיה עם הקטע הזה של "לחכות". אם יש משהו שאני שונאת לראות, זה בחורות, מבוגרות ממני אפילו ב-10 שנים, שעדיין מדברות כמו ילדות בנות 14 ומחכות כל הזמן שמישהו אחר יעשה את הצעד. זה פאתטי. והצרה היא שיש לא מעט כאה. אני לא רוצה להיות כזו!

Piren

New member
הכוונה

לא היתה שתחכי שיתחילו איתך, אלא שלא תחפשי כל הזמן חבר, ופשוט תמתיני עד שמישהו מתאים יגיע. פשוט תחכי, בלי החיפוש המתמיד לחבר, ואז מתישהו אחד יקפוץ לך לתוך החיים שתרגישי שהוא מתאים. מפה, זו כבר בחירה שלך אם את רוצה שהוא יתחיל איתך, או שאת תתחילי איתו.

לאנה2

New member
הנה רעיון../images/Emo13.gif

תכנסי ותסתכלי בסרטון שאני שולחת לך.... http://ads.redhead-i.com/spraymore/cencoredsAXE.zip ועכשיו ברצינות הכל בסדר אצלך פשוט יכול להיות שחיפשת במקומות הלא נכונים..... תנסי אולי לא לחפש ואז זה יגיע.... ואם לא תרססי קצת אקס והכל יסתדר
מאחלת לך המון הצלחה...

Cobe Anan

New member
זאת דווקא לא מגילה..

אבל את צודקת. העולם דפוק. אנשים יהיו הכי ישירים בעולם כשזה נוגע ל`יש נשק?`, ל`איך מגיעים לבוגרשוב`, או ל`רק היום! רק היום! שתיים במחיר אחת!`; ודווקא כשזה נוגע לאושר שלהם, אנשים מתחילים לשחק משחקים. אז מה עושים? תמיד דגלתי בשיטת ההתיידדות. מישהו מעניין אותך? תתקרבי אליו בתמימות, באופן חברי. תכירי אותו- אולי הוא בכלל לא בשבילך? אם יהיה קליק, הוא יקליק, אל תדאגי. ככה זאת גם שיטה `בטוחה`- מצד אחד, את כמו כריש, נשארת קרובה לקרבן, מסתובבת סביבו ומחכה לרגע המתאים. מצד שני, את לא מסתכנת בלהשליך את עצמך עליו יש מאין, וגם לא מחכה לו שיחליט לקחת את היוזמה לידיים שלו..

נועם m

New member
לא עבד...

הוא התקפל ברגע האחרון... וזה גם לא ממש בריא לחרוש מזימות זדוניות סביב כל בחור תמים בעל רגשות ידידותיים הנקרה בדרכי... גם אפשר להשתגע מזה: את לא מצליחה במצב כזה לדעת אם הוא סתם ממש ידידותי, או משהו מעבר לזה... אני משתדלת לא לחפור בדברים כאלה אבל אתה יודע, בנות, זה קשה לנו בלי...

נשמה תקשיבי

אנחנו אולי נראים טיפשים אבל תאמיני לי שלא... כשאישה לחוצה ונראה לי שאת לחוצה לקשר אנחנו רואים את זה אז יש גברים שנרתעים מזה ויש כאלה שיינצלו אותך אז מה שאני אומר לך קחי את העצה של פירן ותזרמי תתגלגלי וזה יבוא תאמיני לי זה יהיה הכי מתוק שיש

נועם m

New member
מבינה...

אבל כשאתה אומר לא להיות לחוצה, איך בדיוק זה עובד? אני מבינה שאם אני לחוצה יכולים לראות את זה עלי, אבל אי אפשר הרי להצביע על משהו ספציפי, זה משהו שמשדרים. אז איך אני יכולה לא לשדר את זה? הרי לא לחשוב על זה בכלל אי אפשר... ואני לא ממש מרגישה מה אני משדרת...

היתה לי את הבעיה שנפרדתי מהאקסית

תשמעי פשוט תחליטי שאת לא מתחילה עם גברים תפנימי שאת צריכה להיות לבד ותראי שזה יבוא

למעלה