עזרה fsh גבוה

ravity17

New member
עזרה fsh גבוה

מישהי עברה תהליך Ivf עם fsh גבוה ? מישהי יודעת מה זה אומר והאם אפשר להכנס להריון ? כמה זמן לקח לכן להכנס להריון עם fsh גבוה? בכמה מחזורי טיפול וכמה שאיבות? האם גם אם יש הפריות זה מפריע גם לקליטת העובר והשתרשות שלו ברחם? מה אפשר לעשות לגבי זה? אני בת 27 עם fsh של 12.50 . עברתי 4 שאיבות ובכל שאיבה מצאו לי רק 3 ביציות והעוברים לא נקלטים ברחם. (אין לי בן זוג ואני נעזרת בבנק הזרע)

נועה312

New member
אצל מי את מטופלת?

אם לי היתה רזרבה נמוכה הייתי קובעת תור לבר-חווה ונוסעת אליו מהצפון. אני מאמינה שמשנה מקום משנה מזל ועם פרוטוקול אחר ומעבדה אחרת את יכולה להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות.

גם אני הייתי ככה

אומנם יותר מבוגרת ממך (בהרבה). אבל בשש שנים האחרונות שאני בטיפולים תמיד ה fsh היה בסדר. מהרגע שנכנסתי לגיל 40 קפץ לי בבום ל 15. מודה שנבהלתי.
זה היה אחרי שנה של הפסקה בגלל ניתוח בקיבה. הייתי בטוחה שעכשיו אחרי ירידה משמעותית במשקל כל הבדיקות יהיו תקינות. ואז נדהמתי מהתוצאה הזאת. הרופא אמר שזה שטויות ולא התרגש מזה בכלל.
עברתי שאיבה עם 12 ביציות ו היו לי 6 הפריות (גם עם זרע תורם) ונקלטתי בהחזרה הראשונה.
אומנם מוקדם לשמוח, במיוחד כשאני אחרי 2 הפלות, אבל בהחלט מעודד.
האם ניסית להחליף תורם? זו הפריווילגיה שיש לנו. ניסית להחליף פרוטוקול או אולי אפילו רופא?

ravity17

New member
תשובה

החלפתי תורם וכשהחלפתי לא היו בכלל הפריות. היו אבל העוברים לא התפתחו מספיק. עם התורם הקודם תמיד 2 מתוך 3 ביציות הופרו אבל לא השתרשו .

טוליתי

New member
הי רויתי

בר חוה הוא הכתובת שלך, ויפה שעה אחת קודם...
חוץ מזה, האיכות חשובה מאוד. איך הייתה איכות העוברים? מה מצב הרירית? האם בכל פעם הרופא השתמש באותה תוכנית טיפול?
&nbsp
תעני וננסה לעזור.
&nbsp

למעלה