עזרה D:

bitcho

New member
עזרה D:

הייתי רוצה המלצות על שירים (היפ האפ כמובן:)) עם כלים חיים או עם כלים דומיננטים מאוד. תודה!!!!!! כן כן דה רוטס גם חחח D: (ברור שתגידו לי "כל השירים של דה רוטס" אבל בכל זאת שמות מומלצים ספציפיים וכ'ו....)

the uprise

New member
..

ניתן לך ת'טופ שלי של הרוטס ואחר כך איזה כמה הרכבים שכדאי לך לבדוק. Act too (the love of my life) (feat. Common. Clock with no hands (feat. Mercedes Martinez. Proceed 2 (feat. Roy Ayers. Proceed. Silent treatment. Star. The next movement. The seed 2.0 (feat. Cody ChesnuTT. What they do (feat. Raphael Saadiq. You got me (feat. Erykah Badu. בול 10.. איזה קטע. הקיצר הרכבי ראפ עם כלים חיים.. the chapter.. יצא להם רק אלבום אחד עד עכשיו.. Us vs. Them.. הם מוציאים השנה את השני. pete philly & perquisite.. יצא להם רק אלבום אחד עד עכשיו Mindstate. בסדרת הjazzmatazz של גורו.. תמצא שילוב של היפ הופ עם אמני ג'אז. hocus pocus.. הרכב צרפתי שהוציא אלבום אחד נראה לי.. 73Touches. q-tip.. בעיקר באלבומים הגנוזים שלו שאחרי amplified.. המון כלים חיים שיט. the procussions.. הוציאו שני אלבומים.. האחרון מעולה 5sparrows for 2cents.. התופים חיים ברוב השירים. pharrell & the yessirs.. פרוייקט הרמיקסים הגנוז של קווסטלאב (המתופף של דה רוטס) לin my mind של פארל. תהנה.

Funky Giraffe

New member
כרגע אני חזק בשב"ק

עושה השלמות לדברים שאף פעם לא אהבתי משום מה אז קח קצת המלצות מביא אותה הפוך - הבייס ליין הכי ממכר בעולם בעסקי הש' - שיר ממכר גם כן... דוידי מוכיח שם עד כמה הוא ענק חוץ מזה שלמטה יותר המלצתי גם על 'גורם לי' של השבט בשרשור שמדבר על הביט של אסווי חפש את זה סולו גיטרה מצויין וקלידים אדירים

Funky Giraffe

New member
וסתם כי נזכרתי בזה

הנה השיר שיש לו אולי את התופים הכי טובים בהיפ הופ ever The fresh prince & jazzy jeff - I wanna rock ואני מדבר על הג'אם שמתחיל ב00:57 ולא על הסימפול שיש בההתחלה.

hcsneB

New member
Buck 65 - Secret House Against the World

כל האלבום מנוגן על ידי טורטויז

למעלה