עזרה - ADSL??

kazum

New member
עזרה - ADSL??

שלום לכולם, התקינו אצלי ADSL (בזק) והשירות הוא דרך 012 קוי זהב. במחשב שהתקינו ישנו כרטיס רשת שמשמש את ADSL וכרטיס רשת נוסף שמשמש כרשת ע"ב HUB לשני מחשבים נוספים. כל המחשבים בחלונות 2000 PRO, נכון לעכשיו גם הרשת בין המחשבים וגם ה ADSL עובדים כהלכה במקביל אבל הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים האחרים ברשת כך שיוכלו להינות מה ADSL על המחשב שבו מותקן ה ADSL ללא צורך להתקין תחנת ADSL בכל אחד מהם לחוד. הי נדמה לי שסתדרתי עם ההגדרות כולל כתובת IP של המחשב המארח אבל משום מה הסתבכתי כנראה. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות מהתחלה? תודה מראש!

jumpgate

New member
הגדרות

שלום. ע"מ לשתף את חיבור ש ADSL בין כל המחשבים עליך: 1) להתקין ולהגדיר שירות INTERNET CONNECTION SHARING במחשב המארח (זו תוכנה שמובנית בתוך 2000PRO 2) להגדיר כתובת IP לפי דרישת ספק האינטרנט בכרטיס המחובר ל ADSL 3) להגדיר כתובות IP שמתחילות ב 192.168.0 בכל שאר הכרטיסים (כולל הכרטיס הנוסף שבמחשב המארח). למשל: 192.168.0.1 במארח, 192.168.0.2 במחשב השני, וכו... בהצלחה

קוברה@

New member
טעות!!!!!

יפה מאוד JUMPGATE! אבל רק ההתחלה! במחשבים השניים המחוברים ב HUB יש להגדיר שישיג את האיי פי באופן אוטומטי!!!! אחרת זה לא יעבוד....ב SHARING עצמו ה WIN2K יוצר מין PROXY פנימי ומבצע ניתוב של המידע ....המחשב המארח (זה שמחובר בפועל ל ADSL) הוא זה שקובע את האיי פי של המחשבים האחרים ברשת במידה ואתה רוצה לעשות את הSHARING....בשום צורה אחרת זה לא יעבוד....אכן יש להגדיר בכרטיס רשת המחובר לרשת ביתית את האיי פי 192.168.0.1 מומלץ אפשר כמובן כל סיפרה בסוף...עד 255... עכשיו יש לוודא שבהתקשרות עצמה בלשונית ADVANCED סימנת את ה V ב I WANT TO SHARE THIS CONNECTION....וכו....ולסמן שם את הכרטיס רשת של הרשת הביתית כך המחשב ידע לאן לנתב את המידע! בהצלחה ועדכן אותנו אם הצלחת!

למעלה