עזרה..!!?1!

nurke

New member
עזרה..!!?1!

יש לי בעיה.. אין לי ממש כסף אבל אני חייבת לקנות ספלש.. אני לומדת כבר כמעט שנתיים אבל המורה הראשון היה חרא.. מישהו מוכר?? או מכיר חנות טובה וזולה?.. תודה.! =]] אה וחוץ מזה, מישהו מכיר אתר של טאבים או תווים לשירים?

pasiava

New member
זה תלוי בתקציב שלך

אם יש לך תקציב של כמה מאות שקלים, ואת רוצה ספלאש ממש טובה, אני ממליץ לך על ספלאש מסדרת A Custom של זילדג'יאן. גודל 10'. פשוט הנאה צרופה! בהצלחה.

drums123

New member
זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשקראתי את ההודעה.

ספלאש זה לא דבר שחייבים אלא אם אתה מלטש יהלום תוך כדי התיפוף. ספלאש רוצים! אגב, לענייננו, את רוצה ספלאש טובה או זולה? כמה כסף את מוכנה להשקיע? מצילה לבחור זה לא פשוט אבל זה קורה בדרך אחת: הולכים לחנות ושומעים (עדיף כמה חנויות אבל אם אי אפשר גם אחת תספיק)

nurke

New member
התקציב..

אממ אין לי תקציב גדול מדי.. לא יותר מ100 שקל לספלאש וסטנד..

בתקציב הזה את יכולה לקנות שני ספלאשים חח

פלוס שני סטנדים תקפצי למרום ותראי מה יש לביבי להציע לך..

nurke

New member
מרום?

מרום?. מה פתאום.. בפעם הראשונה והאחרונה..[כניראה] שהייתי שם החנות הייתה מתפרקת..[בחיפה..]

drums123

New member
מצטער להגיד את זה

אבל לא קונים בחנויות המשניות. סעי לרמת גן את יכולה לבוא ברכבת וזה יוצא בערך דקה וחצי הליכה מהרכבת מרכז בת"א. בעקרון יש לך מספיק כסף גם לספלאש הכי יקרה ולסטנד הכי מאסיבי..

Cornihulio

New member
כן...

במרום מוכרים לפי דעתי ספלאשים ממש מעולים. שני הספלאשים הכי טובים לדעתי הם- ה-A Custom של Zildjian וה- HHX Evolution. לגבי ה-HHX אני יודע שהם מוכרים בוודאות, לגבי ה-Zildjian אני לא בטוח, אבל שווה לנסות.

nurke

New member
כלי זמר זאת אחלה חנות, קניתי שם את המערכת..

זה משנה איפה?.. הכי חשוב זה המצילה.. ואני חושבת שאני Zildjian

לא

אל תחשבי תבדקי! חח עזבי אותך מותגים וחברות מוכרות! תבדקי חברות כמו בוספורוס איסטנבול טורקיש ועוד הן חברות יחסית זולות עבודת יד! ונשמעות מעולה!! אני קניתי ספלאש של בוספורס טרדישיונל 7 אינצ' במאתיים שבעים! במחיר הזה קונים ספלאש זביטי של זילדגי'אן ברמה של מצילתיים לילדים בגן ... אני מרוצה מכל שקל שהשקעתי בספלאש הזאת! כדאי לך לבדוק במרום את המצילות הטורקיות הזולות והעבודת יד שישאירו לך עוד כסף בכיס וישרתו אותך כמו שצריך!!

WinterZ

New member
מה רע ב-7 אינץ' ?

יש לי ספלאש כזאת, בת שפיצית של ספלאש!

benhamin123

New member
נצלששששש

מצאתי את זה ביוטיוב, אני בטוח שזה יוסיף ידע לכל המתופפים ואולי יעזור לכם בעתיד בהקלטות. http://www.youtube.com/watch?v=KiFkMZSYORY&mode=related&search=

eli4785

New member
אין תיאור יותר טוב לדבר הדבילי הזה מאשר

קומץ של שטויות במיץ עגבניות.... רוב המקרופונים שהבחור ממליץ עליהם הם מקרופונים זולים וזוועתיים למדי (מי בכלל מקליט בייס דראם עם מקרופון אפקס??????? בשביל דברים כאלה יש את ה D12 או את ה D112 של AKG...) לא רק שהוא ממליץ על מקרופנוים זולים מה שהוא לא מזכיר בוידאו זה את תופעת ביטולי הפאזה בין המקרופונים ובקטע הזה אפשר לאומר שאם אתה לא יודע איך שולטים בזה ולא יודע איך לרתום את זה לטובתך אתה עלול להגיע לתוצאות מחפירות .... מה גם שהוא לא ציין זה את עניין הזליגות שהוא גורם מכירע בהקלטה אם יש יותר מידי זליגות אחרי זה בשלב המיקס מתחילים "לאכול סרטים" הכל מתבלגן לו בענן אחד של גדול של סאונד בלי אפשרות ריאלית לצאת מזה..... בקיצור לעולם אבל לעום אל תלמדו מוידאו של 9 דקות לבצע הקלטה (ובמיוחד לא כזאת מסובכת של מערכת תופים שבה יש לפחות 16 מקרופונים פתוחים בעת ובוענה אחת...) בדיוק כו שלא תלמדו לתופף מסרט וידאו של 9 דקות או לנהוג באוטו מסרט של 9 דקות.. יש דברים בסיסים מאוד שצריך לדעת לפני שניגשים אל כל דבר ו 9 דקות לא מספקות את זה....

drums123

New member
איך ששעשרה?

על סט תופים ממוצע (5 תופים, 5 מצילות למשל) צריך סה"כ 9-10 מיקים..

eli4785

New member
הסבר...

אם רוצים לעשות הקלטה טובה שתשמע טוב בד"כ משתמשים ב: 2 על הסנר אחד להי האט 6 לטומים (אחד מלעלה אחד מלטה אם משחקים נכון עם הביטולים בניהם אפשר להגיע לסאונדים מדהימים..) 2 אובר הדס (מצילות) 2 לבאס (אחד קרוב לביטר כדי לתפוס יפה את הנקישה ואחד על החור של העור כדי לתפוס את "הבשר") 2 אמביאנס (נקרא גם PZM) קיבלת 15 ערוצים....בד"כ נהוג להקליט את התופים עם הגיטרה באס ביחד אז עוד ערוץ לגיטרה באס יש לך 16 ערוצים......

למעלה