עזרה תתקבל בברכה

• פותח הנושא YBA
  • פורסם בתאריך

YBA

New member
עזרה תתקבל בברכה

אם אני יכול להשיג באותו המחיר או 3715 או X30 HIGH מה עדיף? פרטו הסבירו והביאו דוגמאות. תודה!

2cookie

New member
ה-X30, כי למרות שאין מצלמה

והסוללה חלשה יותר- הביצועים הרבה יותר טובים. אני באמת חושב שמעבד ה-PXA270 החדש הוא המעבד המינימלי שאיתו "windows mobile" יכולה להיחשב מהירה... פרט לכמה יצרניות יוצאות דופן ששילבו מעבדים גרפיים של ATI.

YBA

New member
עוד כמה שאלות קטנות

תודה על התגובה קודם כל. תשובתך העלתה כמה דילמות שאני מקווה שתוכל לענות לי גם עליהם: מה זמן הסוללה של ה X30? איפה ניתן למצוא את הסוללת 1800 האופציונלית שלו? האם אפשר לראות בו שעתיים נגיד של וידאו? ואחרונה חביבה - כדאי לקנות אותו עכשיו ולא לחכות ל X50? כמה הוא צפוי לעלות? מצטער על המטח המבולבל

mikeoreli

New member
מבחינת הX50

המכשיר הוא כרגע במובן של "שמועה" ולכן אין עליו הרבה פרטים ואלו שידועים הם לא 100% נכונים. נכון לעכשיו המכשיר אמור לצאת בסוף אוקטובר - תחילת נובמבר. הפרט היחיד שודאי לחלוטין הוא שיהיה דגם שיהיה לו מסך VGA. אם כדאי להמתין? תמיד אפשר להמתין למכשירים יותר טובים ויותר חזקים. האם שווה להמתין? זו כבר החלטה שלך.

2cookie

New member
ה-X50:

תאריך השקה: 24 לחודש הזה, משמע עוד יומיים. אין לי מושג בקשר לאמיתות השמועה הזו, אבל המכשיר הוא עובדה ומופיע באתר ה-FCC עם תמונות. באשר ל-X30: לדעתי אם רוצים VGA שווה להמתין. מבחינת סרטים- כן, אפשר לצפות בשעתיים של וידאו עם הסוללה שמגיעה איתו, אם מכוונים את המעבד למהירות נמוכה יחסית (זה לא מפריע לצפיה בוידאו). את הסוללה האופציונלית ניתן להשיג ב-buy4less.co.il ב-490 שקלים, או בארה"ב ב-50$.

mikeoreli

New member
לא הובנתי כהלכה

המכשיר הוא וודאי. הקונפיגורציה הידועה שלו ניזונה משמועות.

afeine

New member
4150 ויכולות וידאו?

חברים יקרים: מה לגבי ה 4150 ויכולות הוידאו שלו? רץ חלק? ושוב - שעתיים של וידאו ניתן להריץ עליו? - ב 1910 שלי לא ניתן :( תודה

2cookie

New member
ל-4150 מסך די גרוע

כך שקשה לי להאמין שאפשר להתענג מצפיה בוידאו באמצעותו

YBA

New member
זמן סוללה ב-4150

מה זמן הסוללה במכשיר הזה שצופים בוידאו? תודה

mikeoreli

New member
לא יודע אבל....

למה אתה נעול על צפיה בוידאו? המכשיר מאפשר צפייה בוידאו אך יש מכשירים שיותר מיועדים לכך עם HDD ענק ותוכנות מיועדות.

YBA

New member
זה כמובן לא השימוש העיקרי

אבל חשוב לי שתהיה לו גם האפשרות לצפות בסרט באורך מלא תודה לכולם! קניתי בשעה טובה ומוצלחת 4150 + מצלמה 1.3 פיקסל

למעלה