עזרה ! תהליכי הרשמה

NatalieJsmile

New member
עזרה ! תהליכי הרשמה

הכנסתי את מספר כרטיס האשראי , ועכשיו אני צריכה לבחור " אמצעי " בו העברת הכסף ,תבוצע . אני לא מבינה ממש .. pay-pal money order personal check " other .. אם אני נרשמת דרך pay-pal אני עדיין מקבלת את הכסף במזומן ? או .. כמו באי.ביי .. סכום בו אני יכולה " לרכוש " משהו אחר לעצמי ? אבל לא לקבל מזומנים .. דבר שאני ממש לא מעוניינת בו . כדי לקבל מזומן נטו , איזה מהאפשרויות אני צריכה לבחור ? .. והאם הן משנות ? תודה רבה , נטלי .

onor

New member
אני מאפשרת רק תשלום בפיי פאל

ככה הכסף מבוטח. הכסף נכנס לחשבון הפיי פאל שלך ואת יכולה לקנות איתו מה שבא לך או למשוך אותו לחשבון הבנק שלך.

NatalieJsmile

New member
מצטערת .. אני צריכה שוב עזרה בתהליך ההרשמה .

מה הקטע של " מיסים " ואיך אני אמורה בדיוק למלא את השידות האלה .. לפי מה . Tax rate .. ? וapply rate to shipping .. מצטערת על השאלות האולי טפשיות , אני פשוט חוששת לעשות צעד שגוי . נטלי -

onor

New member
סורי... אין לי מושג מה זה אומר../images/Emo163.gif

NatalieJsmile

New member
כמה שאלות אחרונות !

העליתי עיצוב .. עכשיו אני צריכה למלא ארץ לה אני אמורה לשלוח ? Country Specific Shipping ? מה למלא בדיוק ? איך אני יודעת את המחיר , הרי תלוי לאיזו ארץ אני אשלח ואיזו הזמנה אני אקבל . פליז עזרה .

RolyzCreations

New member
את יכולה לבחור everywhere else

אין הפרש גדול במחיר המשלוח בארץ או לחו"ל (למדינות שונות). אני לא יודעת מה את רוצה למכור, אבל כדאי שתבדקי כמה יעלה לך לשלוח.

milshake

New member
זה רק לארה"ב את לא צריכה את זה

כל עניין ה-ZIP CODE זה לחו"ל לא בשבילנו ואין לך מה לגעת. אם את רוצה לחייב לקוחות ישראלים על מע"מ את צריכה לבחור ב-other countries תחת ה-sales tax את ישראל, וללחוץ על add tax rate ושם לכתוב 16%, ואז אוטומטית כל מי שיזמין ממך מישראל (שזה כנראה לא יהיה הרבה) יחוייב גם במע"מ. בעניין מחיר המשלוח, אם את שולחת משהו קליל כמו תכשיטים (מתחת ל-100 גרם) לרוב המדינות משלוח דואר רשום במשקל זה עולה 9-11 ש"ח, אז את יכולה להכניס מחיר כללי של 3.5-4 דולר (או יותר מה שאת רואה לנכון) למשל על everywhere else וזה מכסה לך את כל המדינות באשר לקבל כספים, אם תחכי שאנשים מחו"ל ישלחו לך מזומן זה יהיה לא יעיל בעליל ורוב האנשים לא יקנו. כסף שאת מקבלת בפאיפאל לא מגובל רק לשימוש באינטרנט! את יכולה למשוך אותו לחשבון הבנק שלך, ולקבל אותו בשקלים. על ההמרה משקל לדולר יגבו ממך 2.5%, ואם את מעבירה מתחת ל-1000 שח יהיה עמלה של 8 שח נוספים. פאיפאל ינגסו לך לא מעט ברווחים (30 סנט + 3.9% מהמכירה + 2.5% המרה לשקלים), אבל אין ממש דרך נורמלית אחרת לקבל כספים באינטרנט.

למעלה