עזרה של מממשששששש

הילה 1988

New member
עזרה של מממשששששש

הייייי ממצב??? אוקי אז ככה אני פעם ראשונה בפורום הזה ואני צריכה עזרה יש מישו שאני מקירה ויש לו יומולדת עכשיו אני רוצה ליקנות לו סקייטבורד עכשיו יש לכם אולי מוסג איפה אני יכולה ליקנות סקייטבורד שווה ברמות .שיהיה טוב הכל טוב של ממש איפה יש במרכז חנות טובה. איזה בידיוק סקייטבורד אני צריכה ליקנות כילו מה הגובה הרוחב....... תודה!!!!!

הילה 1988

New member
כן אני מודעת לזה....

אני יודעת שזה עולה החל מ-800 ו........ ויש לי מתנה מממממש יפה בישבילו אבל הוא אמר לי אני לא מוחן לקבל ממך אפילו שקל. אבל ככה אני רוצה לדעת מה דעתכם על מתנה כזאת ליקנות סקייטבורד +לעשות תמונה אני מקווה שאני יוחל לצייר את זה סקייטבורד ועוד משו לא חשבתי עד הסוף אבל חפיףףףףףףף מה דעתכם???

hazil sk8er

New member
לפי דעתי תיגשי שוב לבגרות בלשון

ובקשר לחנויות יש לך את סטריט מאשין בן יהודה 198 ת"א לייטואייב בוגרשוב 72 נראה לי גם בת"א קיצר כמעט בכל מקום בארץ יש היום חנות תפרטי לאיפה הכי קרוב לך ויגידו לך איפה יש חנות בסביבה

הילה 1988

New member
מההה????

מה הקשררררררר אני יודעת שיש לי שגיעות אני לא נולדתי פה בארץ ואני רק 8 שנים כמובן שיהיו לי שגיעות כתיב

P Rod

New member
אם הבנתי מה את רוצה קחי 100 שקל

1988 עלק אני מניאק אם לא נולדת שנה שעברה מה נסגר הפסיקו ללמד ילדים לכתוב?

הילה 1988

New member
מה הבעיות שלך???

מה הקשר הפסיקו ללמד ילדים ליכתוב???? מה אתה דפוק??? אולי יש לי סיבה למה אני כותבת עם שגיעות כתיב

P Rod

New member
ועוד אני דפוק..

מצידי תכתבי עם שגיאות כתיב אבל טוב שאת לא כותבת עם האף "אם אני ירצה לקנות לו לציור סקייטבורד אני יצטלם אולי אני יוכל לעשות את זה חפיף אבל יומולדת לא מוחן לקבל שקל" סבבה כאילו מבינים

dor jjj

New member
קבלריאל

ראשון לציון רוטשילד 119 תבואי חנות טובה מאוד מאוד תקני שם יעזרו לך בכל מה שאת צריכה והנחות מספר טלפון של החנות: 03-9508680

bloodly blead

New member
קנית סקייט

חפשי באינטרנט .. חייב להיות דף של רשימת חנויות לפיא אזורים...לא זוכר באיזה אטר ראיתי תרשמי סקיטבורד בחיפוש בנענע ,את מודעת שזה יצא לך סביבות בה 750 שקל(?)

סטריט מאשין בן יהודה 198 ת"א

רחוב בן יהודה 198 ת"א 03-5444174 כמו כן משלוחים חינם לכול רחבי הארץ תוך 24 שעות נשמח לעזור לך בכיף החנות מנוהלת עיי סקיטרים ומחזיקה את המבחר הכי גדול ועדכני שיש בישראל כמו כן תורמת ומגדלת את ענף הסקיטבורד בישראל וממנת מספר רב של סקיטרים הטובים בארץ נשמח לעמוד לרשותך בכול עת סטריט מאשין

למעלה