עזרה/שיתוף..

• פותח הנושא MvP4
  • פורסם בתאריך

MvP4

New member
עזרה/שיתוף..

הכותרת מרמזת שאני באמת לא יודע אם אפשר לייעץ על זה דרך פורום.
או שאולי פשוט בא לי לשתף
בכל מקרה,
אני בן 27 בקרוב, ומתחיל להתייאש כבר מהמין הנשי.
סיימתי עכשיו דייט שלישי עם מישהי שממש מוצאת חן בעייני (שזה קשה, אני מאוד בררן)
וכמו עם הרוב המוחלט של הבנות שבאמת רציתי, היא סיימה את זה בטענה מוזרה כזאת של "לא יודעת אתה מקסים והכל בלה בלה בלה אבל אני כנראה דפוקה ולא יודע מה יש לי"

בקיצור משהו בסגנון זה לא אתה זה אני.

עכשיו , זה לא שלא הולך לי עם בחורות בכלל, (אני דווקא נראה טוב)
זה שזה קורה רק עם אלה שאני באמת רוצה להמשיך איתן לקשר רציני
אז אני מנסה לבחון מה אני משדר בדייטים האלה עם הבנות שאני באמת רוצה ,
והמסקנה שאני מגיע אליה היא שאולי אני פשוט מאוד נחמד מידי , ומראה התעניינות באופן ברור מידי .

אז מצד אחד , אני מרגיש שזה הדבר הנכון לעשות וגם בחורות אומרות לי שאין סיבה להתנהג כמניאק ושנמאס להן ממשחקים וכו' וכו'.

מצד שני , אני תוהה אם להתנהג אחרת ולא להראות התעניינות זאת הדרך .
כי באמת , אין לי כוח למשחקים ולדייטים יותר , ואני שומע כבר יותר מידי את התירוצים סגנון "זה לא אתה זה אני"
מה עוד אפשר לעשות?

marioForever

New member
הכי חשוב זה לא להתייאש

זה אולי הדבר הכי נכון והכי טוב שאתה יכול לעשות...
חוץ מלא להתייאש אין לך יותר מדי.. פשוט תמשיך לנסות תמשיך הלאה תמשיך להתמיד.. תמשיך לחפש.. אל תתפשר.. אל תתיאש .. תבין כמה אתה שווה וכמה חשוב לך למצוא אהבה
תבין שאהבה זה דבר שקשה למצוא וכמה זה חשוב לשמור על זה ברגע שמוצאים אותו..
לכל סיר יש מכסה
הרעיון הוא שאתה לא הפסדת.. אתה תפסיד רק בשנייה שתרים ידיים...

ממליצה לך להתייעץ עם מומחים בתחום

תומר קורון
או שרון רובינשטיין - אתר בייבמאסטר
בהצלחה..

מסכים

אצל תומר קורון תוכל לעשות סימולציות מול מישהי, שתאתר את נקודות החולשה והחוזקה שלך. מאוד כדאי לך לפנות אליו.

בנוסף, אולי תיצור קשר ונצא לאיזה בירה... נעלה תובנות :).
אני גר בתל-אביב (יפו)...

sani48

New member
מה הכוונה מראה התענינות באופן ברור מדי?

אתה יוצא עם מישהי,ולמחרת מיתקשר אליה 20 פעם ביום?תתאר מה אתה עושה מאחרי הפגישה שלכם עד לרגע שהיא אומרת לך שזה לא זה,ואז נוכל להגיד לך אם עשיתה משהו בצורה מוגזמת או לא,לא חושב שזה קשור לאובר נחמדות כי זה בולשיט בעיני,יש אולי אובר קדחנות חח,ואולי גם יש מצב שאתה רוצה מישהי יותר מדי,אז קשה לך להתנהג בטבעיות,ואתה מתאמץ כל הזמן בשביל לעשות עליה רושם ואז היא מקבלת רושם לא נכון לגביך,ומעריכה אותך פחות,אז אתה לא צריך להתאמץ יותר מדי בשביל אף אחת,אבל אתה גם לא צריך לשחק שום משחק,תיהיה פשוט אתה,מי שלא רוצה אותך,הפסד שלה,תמשיך הלאה,בסופו של דבר אם תיהיה תמיד עם שמחת חיים ועם ביטחון,אתה תקבל את גמולך,כל טוב,ביי בנתיים

שלום

חשוב לתת זמן ופרטיות, אבל גם להיטיב ולהשקיע. משחקים אינם רצויים. אם תהיה נחמד באופן כן אמתי בגלל רגש ורצון לשמח, ירגישו בזה. התעניינות צריכה להיות הדרגתית, ועניין הוא חיוני מאד בכל קשר. כדאי להתעניין הרבה.

Megie

New member

אני חושבת שאין קשר למשחקים, בחורה שלא תרצה אותך בגלל שאתה 'נחמד' היא לא בחורה שכדאי להיות איתה.. עם זאת, אולי באמת הנחמדות שלך יותר נוטה לרגישות יתר וזה מתפרש לא נכון.. אולי תנסה להתקשות קצת ולהבין מה הדפוס שלך..אולי אפילו לצאת לדייט ולהגיד לחבר כלשהו שישב באיור וייתן לך פידבקים אח"כ..
מקווה שילך לך יותר!!

למעלה