עזרה ,רעיונות...כיוון

roniti46

New member
עזרה ,רעיונות...כיוון

שלום לכולם, בתי מסיימת קורס מכ"יות בשבוע הבא. היא "דורשת" שנכין משהו לסיום הקורס...כשהתגייסה הכנתי 30 חולצות עם הדפסה כתובה שהתאימה רק לה. כל מי שהגיע לבקו"ם לבש את החולצה. היה מ ד ה י ם . היא נורא אהבה את הרעיון ואני הרגשתי אז ששיחקתי אותה...היום - אין לי שמץ מה לעשות??? יש למישהו רעיון מה לכתוב ?מין משפט מחץ שכזה...אולי משהו שמישהו כבר עשה בעבר?? אומרים שמי שמביא דברים בשם אומרם...:)

אםפי7

New member
רונית 46 להבדיל אותך מרוניות אחרות שיש כאן

אני ממש גרועה ברעיונות יצירתיים, אבל אולי במקום חולצה תכינו banner זה שלט ענק שמחזיקים אותו בין שני מקלות ענק השם שלה ואיזה משפט מחץ על ההצלחה, כמו השם שלה ואח"כ כן המפקדת !! או משהו דומה, ראיתי כאלה בטקסי סיום. אפשר גם תמונה שלה. מקווה שעזרתי לך.

roniti46

New member
אם פי 7 לעומת ה אם פי 3 המעפן שיש לי...:)

א. תודה על ההתייחסות. ב. אכן..הייתי ברעיון הזה רק ש....שמעתי שהצבא כבר לא מאפשר הנפת שלטים שכאלו...(לא בטוחה שהכל היחידות..) ויותר קשה מזה שחסר לי משפט המחץ שדיברת עליו. ג. מקווה שעד שבוע הבא יבוא לי הרעיון או שאנשים טובים פה יירתמו למשימה.. ד. חג שמח

יעל י

New member
אולי...

בלוני הליום שאח,כ במפגש או עם הנפת הכומתה להעיף לכבודה. דגלונים לנפנף עם תמונה שלה,התאריך סיום קורס והשם.

סמדר בנ

New member
מזל טוב לבת

לסיום הקורס. אני גרועה בדברים האלו ולמזלי אצל בנותי היתה דרישה הפוכה שלא לפדח אותן. מה שכן עשיתי זה בסיום קורס מדריכות שריון של ביתי השניה הכנתי עוגת שוקולד גדולה שהיא חילקה לכל בנות הקורס ועליה רשמתי את הסיסמא "האשה שבטנק תנצח". (למי שלא מכיר בשיריון אומרים "האדם שבטנק ינצח")

שויו

New member
גדול!!! אהבתי מאד סמדר...

גם אנחנו לא הכנו חולצות / שלטים לסיום הכשרה... מה שכן, הכנתי עוגה בצורת סיכת הלוחם של השיריונרים - הצפרגול .... לכן אין לי רעיונות לתרום לך להפתעת המכ"ית הטריה... ממה שראיתי אצל אחרים כיכבו שם חולצות מודפסות ושלטים גדולים.. בלוני הליום זה גם נחמד מאד ומושך תשומת לב !!! בשעה טובה לסיום ובהצלחה בהמשך!!!

roniti46

New member
עוגה נשמע לי רעיון לא רע

תודה תודה על ההתייחסות.שמעתי שצה"ל כבר לא מרשה הנפת שלטים...ה א מ נ ם .????

מזל טוב לבת

אהבתי את הרעיונות של שויו וסמדר!!! הייתי ממליצה לבקר אצל מגליתוש
אלופת ההפקות

למעלה