עזרה!!! רופא מומחה לאנדומטריוזיס

iditg00

New member
עזרה!!! רופא מומחה לאנדומטריוזיס

הייתי בשיחה באסף הרופא התייחס מגעיל אמר לי שאפילו שיש לי כל טיפול בייצית אחת שאני אלך לתרומה
ממש חוצפה!!!
עברתי 3 טיפולים ללא החזרה טופלתי בקפלן ונראה לי שציבורי כבר לא מתאים לי !!!
אני לא מבינה בתהליך פרטי אם תוכלו להסביר לי איך משלמים למי וכמה - תודה מבוטחת בכללית בת 38
תודה מראש

acka

New member
אנדו

ראיתי פה בפורום המלצות על מרפאת אנדו בתל השומר ושם על שילוב בין סוריאנו לאליצור (אאל"ט).
באופן כללי לגבי החזרים (אני מניחה שיש לך מושלם) - באסותא השתתפות עצמית של 600 ש"ח לסבב מלא.
אפשרות להחזר של כ600 ש"ח על יעוץ מרופא מומחה 3 פעמים בשנה (חשוב שיהיה כתוב יעוץ על הקבלה)ֿ, הבנתי שאפשר גם להוציא על הבעל.
כמו כן יש רופאים בהסדר שהפגישה אצלם אוטומטית עולה 100 ש"ח.
אני חושבת שזה הדברים העיקריים.
מקווה שישינוי המקום יביא במהרה לשינוי המזל.

מצטרפת להמלצה על סוריאנו+אליצור

(מניסיון אישי).
ואפשר להגיע אל שניהם, כאמור, בפרטי או בציבורי; סוריאנו לצורך מעקב אחרי האנדו ואליצור לצורך טיפולי פוריות אצל רופא שמבין באנדו ומתחשב בו. ובמקביל אצל שניהם כדי שהם יחליפו רשמים ממך (בוא'נה זאתי, איזה אנדריומה יש עליה...")

אליצור מקבל ציבורי בתה"ש; חצי ציבורי באסותא רמת הח"יל; ופרטי בקליניקה ברמת החי"ל ושאיבות והחזרות באסותא (עלות של משהו כמו 1000 ש"ח לסבב, ועל זה צריך להוסיף את התשלום לאסותא, משהו כמו 600. לא מבינה בהחזרים, אני במכבי). נימוק נוסף" הוא חתיך אש.

סוריאנו מקבל ציבורי בתה"ש או פרטי בקליניקה ברמת החי"ל. עלות: 850 ש"ח ויש החזרים כמעט מלאים מהקופה, עד התקרה הנהוגה בכל קופה. נימוק נוסף: את מקבלת חצאית חד-פעמית למהלך האולטרה-סאונד.

טוב שאת עוזבת את הרופא האידיוט והמגעיל שלך.

בהצלחה במהירות

יעל

iditg00

New member
תודה יעל תשובה מתוקה ומצחיקה

מה נראה לך עדיף פרטי או ציבורי אם זה אותו רופא... ?

תראי

לי היה קשה במסלול הציבורי באסותא עם זה שלא היה לי קשר ישיר עם הרופא לאורך הסבב. זה הגיע למצב ששכחו להתקשר אלי מאסותא כדי לומר לי באיזו שעה להזריק אוביטרל - ולא היה לי אל מי לפנות. מצד שני, ההבדל בעלויות הוא משמעותי (לפחות למבוטחות מכבי המטופלות באסותא).

לגבי סוריאנו: יש תורים לא קצרים למרפאה בתה"ש, השעות לדעתי לא כל כך נוחות (רק בבוקר) ואני לא הצלחתי לקבל התחייבות של הקופה לבדיקת הUS שם - שעולה 256 ש"ח, אלא רק לבדיקת הרופא. לעומת זאת, אחרי ההחזר שקיבלתי על הביקור הפרטי אצל סוריאנו (שכלל כמובן גם US), יצא שהוא עלה לי משהו כמו 200 ש"ח, ועוד דפקתי את מכבי החארות שנאלצו להחזיר לי יותר מ600 ש"ח על הביקור אצלו.

מפרשית1

New member
אם עברת שלושה טיפולים רצופים ללא החזרה

צריך לתת על זה את הדעת - גם מבחינה רפואית וגם מבחינת נוהל השתתפות הקופה בטיפולים (אחרי ארבע החזרות רצופות הקופה יכולה לסרב לשלם בעד הטיפול).

למעלה