אני ממתין לכמה תשובות אבל בנתיים
כל אלה שאמרו שהם מכירים ו/או יש להם קשר, אשמח אם תוכלו לבדוק האם ניתן לקבל אחת מה"חבילות" הבאות: 1. הדרכה בת 4 שעות בנושאים בסיסיים הנוגעים לאופנוענות - קיבוע שברים, חסמי עורקים, החייאה בסיסית לחלוטין, מה לעשות ומה לא לעשות בנוגע לקסדה על פצוע (יש עוד? לא נראה לי שייכנסו ל- 4 שעות). ההדרכה תהיה עם עזרים מינמליים, בובה בסיסית להחייאה, סיבוב אחד לכל משתתף + סיבוב אחד קיבועים/ח"ע לכל משתתף, בהתאם לזמן. 2. אותו דבר אבל מורחב, על פני 2 מפגשים. פה כבר אנחנו נכנסים למחוייבות של אנשים להגיע לשני המפגשים, ומן הסתם רמת ההדרכה ובעיקר התרגול תהיה קצת יותר אינטנסיבית. ברור שאף אחד לא יצא פה פרמדיק, אבל כל אחד יתנסה בכמה סשנים של החייאה בסיסית, כמה קיבועים בסיסיים (בעיקר גפיים), כמה ח"ע, קצת משחק עם קסדות, אולי גם נוכל להיכנס להדגמה חד-פעמית של גזירת חליפה/מעיל/הורדת מגפיים במקרה של חיים ומוות (ברור שבמידה ואין ממש צורך ואמבולנס בדרך אף אחד לא יתחיל לקרוע חולצות פה, אבל כדאי לראות את זה לפחות פעם אחת. אני מאמין שאפשר גם לארגן חליפה בלאי + קסדה בלאי שיהיה אפשר לתרום למען המטרה הזו). 3. קורס ש מספר מפגשים, נגיד 4, בתשלום, לגולשי הפורום, בהם יעברו לעומק על כל הנושאים הללו (ועוד, תלוי כמובן בראות עיניו של המדריך). לבדוק מצב שבסיום כזה קורס המשתתפים יקבלו תעודה כלשהי מטעם גוף כלשהו. אז כל מי שהרים פה
ואמר שהוא מכיר או שמע, אשמח אם יעשה את הבדיקות הללו. נמשיך משם אחרי שנקבל תמונה טובה יותר של האפשרויות העומדות בפנינו.