עזרה! (קצת
)

strahd

New member
ואם כבר מומלצים

כמה מהפריטים ברשימה הם מהממלכות הנשכחות - לדוגמה, מונשיי, האלף האפל, ההרפרים. מעבר לכך, לא הייתי בכלל ממליץ על תומס קובננט, פנטזיה גרועה לכל הדעות.

אז אנחנו בכל זאת מסכימים על משהו!

ניסיתי לקרוא את תומאס קובננט, אבל בחיי, שר הטבעות בהשוואה עליו גדוש פעילות ומרתק. הספר הזה מתרכז יותר במה שמתרחש בראש של אותו תמאס מאשר במציאות בה הוא מצא את עצמו...והראש שלו מאוד צחיח...

Time & Death

New member
מישהו אי פעם הצליח לעבור את

הספר הראשון...?
אני זוכרת את זה בתור זוועת עולם משעממת במיוחד שבקושי רב הצלחתי לעבור אותו. (התייאשתי 20 עמודים לפני הסוף...)

SaberTooth

New member
פורום מדע בדיוני ופנטזיה../images/Emo35.gif

פורום ספרים וספרות
יש מקומות יותר מתאימים למאמר כזה...

Uzumaki Naruto

New member
סייבר...

היא/הוא לא עושה את זה בשביל לבקש משהו או לשאול משהו, היא/הוא עושים משהו בשביל הקהילה. זה לא שהיא/הוא באו לפורומינו לשאול איך מדליקים את המחשב, כי זה בפורום מחשבים. אבל היא/הוא הביאו הצעה להוסיף מאמר למדור המאמרים. אז זה כן מתאים לפורום שלנו. נכון- זה היה מתאים גם לפורום ספרות אבל היא/הוא לא עושה את זה בשביל עצמם, אלא בשבילנו. אז למה להפנות אותם אם היא/הוא סתם רוצים להעשיר ולעזור לקהילה שלנו ^_^ תחשוב על זה...

../images/Emo41.gifנצל"ש- יומני הערפדים../images/Emo41.gif

מישהו קרא את הטרילוגיה הזאת? מומלץ? ועוד- אני קורא עכשיו את הספר "ספר יום הדין" של קוני ויליס, מישהו קרא פה את הספר הזה? איך הוא? כי אני קראתי בינתיים 4 פרקים ואני אוהב את סגנון הכתיבה, אף שבינתיים אין ארועים יוצאי דופן, אך למרות זאת הקריאה לא מתסכלת, אלא נינוחה, אבל גם בלי שום דבר מיוחד. השאלה, האם זה משתפר בהמשך?

Time & Death

New member
יומני ערפדים...

קראתי בכיתה ו' בפעם הראשונה, זאת סידרה נוראה נחמדה וקלילה יחסית. אני לא זוכרת שהדמויות היו יותר מדי עמוקות ואפשר להחשיב אותה כסדרה לילדים יותר מכל דבר אחר. אבל הסיפור זורם, העלילה הגיונית (טוב, נו, בערך....) וזה ממש נחמד לחזור עליה אחר כך ולראות את כל הרמזים שפיספסת. בקיצור, אם אתה רוצה משהו קליל ונחמד, אני ממליצה בחום. בנוגע לספר יום הדין, לי היה פרץ קריאה מטורף ביום הראשון שלקחתי אותו והגעתי בערך עד החצי. הכתיבה, וול, היא איטית בסוף בדיוק כמו בהתחלה, וההתפתחויות צפויות מראש, ובשלב מסוים אחרי פרץ הקריאה הראשוני התחלתי לדלג על עמודים, במיוחד על הדברים שכאילו לקוחים מהמקלט שלה נעשו... אני לא יודעת... מעצבנים משהו. בתכלס סיימתי את הספר, ובלי יותר מדי מאמץ אבל שוב, הוא לא היה כל כך טוב ואני בהחלט לא חושבת שיש ארועים יוצאי דופן, הכתיבה האיטית משהו לא מאפשרת ארועים כאלו. אז משתפר בהמשך זה לא, זה פשוט נשאר בערך באותו מקום.

avivs

New member
מישהו יודע

כמה מכרו ספרי רומח הדרקון? ואלו היו הכי מצליחים?

למעלה