ךםך
א אלייייייי New member 12/1/06 #6 אתם לא יודעם איך אני אוהב אותכם!! תודה רבה רבה אין לכם מושג כמה עזרתם לי!!!! זה שיר שאני וחברה שלי שמענו בפעם הראשונה שהתנשקנו...(כן אני יודע שזה קצת רועש מידי...) תודה רבה רבה!!!!
אתם לא יודעם איך אני אוהב אותכם!! תודה רבה רבה אין לכם מושג כמה עזרתם לי!!!! זה שיר שאני וחברה שלי שמענו בפעם הראשונה שהתנשקנו...(כן אני יודע שזה קצת רועש מידי...) תודה רבה רבה!!!!
נ ניקול (גין גריי) New member 12/1/06 #14 משהו חחח טוב על מה אני מדברת :| הנשיקה הראשונה שלי הייתה בזמן שמישהו ניגן ברגע את Where is my mind על גיטרה והנשיקה הייתה גרועה :X
משהו חחח טוב על מה אני מדברת :| הנשיקה הראשונה שלי הייתה בזמן שמישהו ניגן ברגע את Where is my mind על גיטרה והנשיקה הייתה גרועה :X
S sharzoe New member 13/1/06 #29 ניקול, איפה היה הראש שלך???, להתנשק בזמן שכזה??? שלי הייתה ב- sour grapes של ה- descendents, הכי לא קשור...
ניקול, איפה היה הראש שלך???, להתנשק בזמן שכזה??? שלי הייתה ב- sour grapes של ה- descendents, הכי לא קשור...
נ ניקול (גין גריי) New member 13/1/06 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה לא קשור נו מילא נשיקות ראשונות זה בדרך כלל טראומתי.
S Sum41xGiRL New member 13/1/06 #35 למה שיהיה שיר רקע? מה התנשקתם באיזה באר? חבל שאין לי אופנוע, ומכנסי עור, וכפפות עור, וזקן בירה..
נ ניקול (גין גריי) New member 13/1/06 #36 אף פעם לא מאוחר לגדל זקן לא התנשקנו בפארק במפגש חברתי מעפאן כזה ותמיד היינו מביאים גיטרות ומנגנים כמו מעפנים אז אחד הידידים ניגן where is my mind ואז ההוא החליט לנשק אותי O__O
אף פעם לא מאוחר לגדל זקן לא התנשקנו בפארק במפגש חברתי מעפאן כזה ותמיד היינו מביאים גיטרות ומנגנים כמו מעפנים אז אחד הידידים ניגן where is my mind ואז ההוא החליט לנשק אותי O__O