עזרה קצת דחופה...

מורן86

New member
עזרה קצת דחופה...

אני מעוניינת ללמוד ריפוי בעיסוק יש לי שאלה אליכם אשמח אם תעזרו לי... אני יודעת שבשלוש מקומות (אוניברסיטאות)בארץ מלמדים ריפוי בעיסוק ואני לא ממש מתלהבת מהרעיון ללמוד באוניברסיטה מסיבות שונות. מצאתי מכללה לנשים דתיות בבני ברק שמלמדים שם ריפוי בעיסוק קוראים לה 'מבח"ר מכללת בני ברק החרדית' מישהי מכירה אותה? או למדה בה? אני חייבת לשמוע עליה פרטים מאנשים שלמדו שם... המכללה עובדת בשיתוף עם אוניברסיטת חיפה ובעצם התעודה שמקבלים שם זה מהאוניברסיטה. מי שיודעת על מה אני מדברת אשמח אם תגיב להודעה שלי בהקדם...
מורן

yyy123

New member
שמעתי על זה משהו, אכן זו בעצם שלוחה

של אוניברסיטת חיפה. תשאלי בחוג לריפוי בעיסוק של אונ' חיפה, שם בטח יוכלו לתת לך פרטים. בכל מקרה מדובר בחוג חדש לגמרי.

זו רק ההתחלה של התכנית שלום למיטב ידיעתי התכנית היא חדשה ומתחילה בימים אלו, הלימודים יותאמו לאוכלוסיה החרדית. בהצלחה איילת

לא , לא בר אילן

זו שלוחה של אוניברסיטת חיפה, במגמה להכשיר אנשי מקצוע בתחום הטיפולי מהמגזר החרדי שלא מעוניינים ללמוד באוניברסיטה. תנאי הקבלה מקבילים לאלו באוניברסיטת חיפה וחלק מהסגל של חיפה ילמד בבני ברק. התוכנית מותאמת לאוכלוסייה חרדית, כולל מקומות ההכשרה שהסטודנטיות ישובצו בהם. כל הקורסים שנלמדים ב B.A יילמדו שם, כך שהתוכנית עומדת בתקני המועצה להשכלה גבוהה.

מורן86

New member
תודה ו....

יותר מזה אתם לא יודעים?כדאי לי ללמוד שם? גם אם זה נפתח רק בשנה האחרונה?אני פשוט מקבלת סיוט מאוניברסיטה... ונראה לי שתנאי הקבלה במכללה פחות נוקשים מאוניברסיטה... לא כן?

יש כל מיני סוגים של "נוקשות"

בתנאי קבלה. גם להצהיר שמדובר על מכללה למגזר החרדי זה סוג של נוקשות.

מסכימה איתך אני יודעת שמתי שהוא בזמן הקרוב עומדת להפתח תכנית בקריה האקדמית קרית אונו (יש אישור של המל"ג לכך), אולי זה יעזור לך, אבל כמו שיעל אמרה, לא תמיד בחירת האחר עושה את הדרך פשוטה יותר. בהצלחה איילת

מורן86

New member
אם זאת הנוקשות היחידה אז אין בעיה..

אני דתיה זה לא נראה לי מה שיגרום להם לא לקבל אותי אני מקוה שחוץ מזה אין עוד משהו שימנע ממני ללמוד שם...

sheferj

New member
לימודי רפב"ע

מומלץ ללמוד לימודי רפוי בעיסוק אך ורק במקומות המוכרים ע"י המל"ג = המועצה הישראלית להשכלה גבוהה. המקומות אשר קבלו אישור מהמל"ג ללמד ריפוי בעיסוק הם : אוניב' ת"א , חיפה וירושלים. מי שנגש ללימודים במוסד אחר לדעתי שם כספו ומאמציו על קרן הצבי.

למעלה