עזרה - קניות בסין - rice cooker

YAVJUSH

New member
עזרה - קניות בסין - rice cooker

שלום הורי נוסעים לסין ואני מאוד רוצה שהם יביאו ליסיר אורז חשמלי (rice cooker) יש למישהו מושג איפה כדאי לרכוש דבר כזה בסין? תודה מראש!

GnomeBubble

New member
בכל מקום ../images/Emo13.gif

לא ברצינות, אפשר למצוא אחד כזה בכל סופר גדול, ועל אחת כמה וכמה בכל חנות למוצרי חשמל.

YAVJUSH

New member
ואם אני מחפשת סיר אורז משוכלל???

כזה שאפשר לתכנת האם יש כזה בסין או רק ביפן ניתן למצוא כזה?

GnomeBubble

New member
עד כמה שאני זוכר לא ראיתי הרבה כאלה בסין

רוב הסירים שם נראו די פשוטים, אבל אני מודה שלא חקרתי לעומק. הסירים היפנים המשוכללים בדרך כלל ממותגים כסירי Fuzzy Logic או IH. נראה לי שזה המון באזז שיווקי, אבל בגדול זה אומר לראשונים יש שבבים חכמים בפנים (ולא רק איזה תרמוסטט שמכבה את הסיר כשהוא חם) והאחרים משתמשים גם בחימום של אינדוקציה מגנטית (induction heating), שיוצר חום אחיד יותר. מחיפוש קצר ב-amazon.cn נראה שיש להם גם מודלים כאלה, למרות שהם נראים די נדירים. נראה לי שאת אלה עם הפאזי לוג'יק הם מגדירים כ-电脑电饭煲 (מכשירי אורז ממוחשבים) ואת ה-IH כ-电磁加热 (חימום מגנטי). זה רק מה שמצאתי מבדיקה קטנה - לא בטוח שאלה הם המונחים המקובלים. רוב המודלים שם מודלים של חברות סיניות מקומיות, אבל מצאתי גם מודל של 松下, שזה בעצם מצושיטה (נראה לי שהם פשוט קוראים לה songxia בסינית). במערב הם מקורים תחת המותג פנסוניק, אבל את המכשירי אורז שלהם הם מוכרים ביפן תחת המותג National. יש לי מכשיר שלהם, ואני יכול לומר עליו שהוא טוב, אבל אני לא בטוח אם הגרסאות שמיוצרות לסין זהות לגרסאות היפניות, כי יש להם שמות שונים... יש להם שם רק גרסא אחת עם IH דרך אגב: http://www.panasonic.com.cn/products/kitchen/ricecook/luxury.jsp

HuYan

New member
שילכו לחנויות החשמל הגדולת...

שילכו לחנויות החשמל הגדולות, ויחפשו חברה שהשם שלה זה 美的, אם אני זוכר נכון באנגלית זה Midea. הרבה מוצרים שם שייכים לחברות לא מוכרת ומוזרות שרק עושות חיקויים של חברות אחרות, והחברה הזו מאוד פופולרית. מה שחשוב הוא שיבדקו אם זה תואם תקן חשמל בארץ (אני לא זוכר אם בארץ זה 60 או 50, נראה לי 60). קחי בחשבון שזה קצת גדול... אולי לא יהיה להם קל לסחוב את זה. בטח עוד תחזרי לפורום עם ההוראות הפעלה... עד אז!

למעלה