עזרה קלה

adipo

New member
עזרה קלה

ביום חמישי יש יום נישואים לאבאמא. אבא שאל אם יש לי רעיונות לגבי מתנה לאמא, או איזה בילוי וישר חשבתי עליכם- יש הצעות?

דן צ

New member
אני מלא רעיונות היום

קחי סרט אדום, עד כאן? קישרי את הסרט האדום עלייך, רושמת? קחי פתק מקושט, שומעת? רישמי בו את מה שליבך, יש? בואי להורייך ותאמרי להם שאת המתנה שלהם ליום הנישואים, קפיש?

אפשר קצת נתומי עזר?

תקציב? כיוון? דברים שממש לא כדאי, או דברים שכבר נתתם.. תני פרטים ונשתדל מאד לעזור

adipo

New member
פרטים

קודם כל, המתנה היא מאבא, לא ממני. שנית, אני לא יודעת לגבי תקציב- ניתן להסתדר שלישית, אם יש רעיונות תשתפו אותי, לא חשוב אם כבר התבצעו. רביעית, תודה . אתם נשואים בעצמכם- דנצי, מה אתה הכנת לאשתך לכבוד יום הנישואים?

דן צ

New member
ערימת כלים בכיור

השנה כלום, בגלל שהייתי לבד עם הילדים והיא בקיץ גרה אצל הוריה

זה קשה ככה בלי שום פרטים

אבל ליום הנישואין שלנו אני לקחתי אותו לסופ"ש בצימר בצפון (זה כבר אל כזה משהו מיוחד כמו שהיה פעם, אבל תמיד רומנטי) לקחנו חדר עם ג'קוזי, הוספנו שכירת ג'יפ וטיולים נהדרים, הופעה מצוינת, ועוד מתנה אינטימית אם מחפשים משהו פחות יקר - תמיד אפשר לקנות בושם, בגד, כרטיסים להצגה, ולהזמין מקום במסעדה (כשנותנים את הבגד והבושם ואומרים לה ללכת להתלבש כי תכף יוצאים ואז ללכת לאכול - ומשם להצגה, או להפך) מה עוד? כמו שהצעתי כאן לנסיכה, פיקניק זוגי על חוף הים בלילה, כמו שהיו חברים, אפשר גם להזמין נגנים שינעימו חלק מהזמן, ואולי אפילו שירקדו קצת או שבכלל אפשר ללכת לכיוון אחר ולחטט קצת, לראות אם יש משהו שהיא ממש צריכה (משהו למשרד, משהו כיפי שהיא לא מעזה לקנות לעצמה - את יכולה לחקור) בקיצור - כל אלו הן יריות באפלה - בלי שום כיוון קצת קשה להציע. אבל תודי שרואים השקעת מאמץ.

נא ראי תגובתי מלמעלה

ל the-princess, שדנץ, ברוב חוכמתו, היה משוכנע שזה הפנתר רק בגלל שהניק שלה מתחיל ב-the. בבית שמש לא התקדמו מעבר לקריאת מילה בת שלוש אותיות. ככה זה כשאתה גר בעיירת פיתוח.

יופי, עכשיו התגובה לנסיכה

היא מלמטה. אני אמשיך לעדכן אתכם במצב ומיקום ההודעה עם התפתחות השרשורים.לא לדאוג.

או, הזדמנות מצויינת לספר לכם שהיום

הייתי עם חברות בספא בסיטי טאוור לכבוד יום הולדתה של אחת מאיתנו (לא אני כמובן, אבל בכל זאת אתם יכולים לקנות לי מתנות...). זה נשמע לי כמו בילוי מצויין לאבאמא לכבוד יום הנישואין. ואם לא- לצאת להצגה או סרט שהיא כבר מזמן רוצה לראות לצאת לאכול במסעדה יקרה שהיא לעולם לא הייתה מסכימה לשלם עליה. לארגן לה מסיבה בבית עם כל החברים. לקנות לה בושם\קרם גוף\ חבילת טיפוח תוצרת מעיינות הגופרית בים המלח ארוחה רומנטית בבית לאבא ולה+ ביביסיטר לאחים הקטנים. סוף שבוע במלון וכמובן, הקלאסיקות- פרחים,שוקולד, כרטיסי ברכה משתפכים...

למעלה