עזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
עזרה קלה

היי המקלד אצלי בX10 הפכה לאנגלית ,נכנסתי להגדרות שפה ומקלדת והקשתי על עברית ומשום מה זה נשאר על אנגלית ,בלי אופציות לשינוי שפה במקלדת , המון זמן לא היה לי סוני אריקסון הסתבכתי קצת ,אשמח לפתרון. תודה לכם

k976

New member
היי

המקלדת בצבע שחור רק באנגלית בלי אופציות של החלפה לשאר השפות ,אולי מישהו שיחקלי בנייד או נלחץ מקש בטעות. תודה לך

voguemaster

New member
תנסה בהגדרות המקלדת

לסמן גם אנגלית וגם עברית. אתה חייב יותר משפה אחת כדי שתעבוד לך האפשרות לשנות שפה.

k976

New member
אהלן

זאת מקלדת אנגלית בלבד ,ניסיתי את האופציות בהגדרות שפה ומקלדת ולא עוזר ,זה מקלדית אנגלית מקשים שחורים בלי אופציה להחלפת שפות כמו שהיה עד כה. תודה לך

איזה מקלדת מותקנת לך?

ANYSOFTKEYBOARD? האם בהגדרות שפה ומקלדת היא מסומנת פעילה? לאחר מכן כנס לאחד המקומות שאפשר לרשום בהם, לחיצה רציפה על שדה הטקסט ויופיע כפתור "הזנת טקסט" כאשר תבחר בו תוכל לבחור בANY

k976

New member
היי לך

סליחה על הבורות אני חדש לגמרי עם האנדרואיד אך נכנסים בכדי לבדוק את האופציה הזאת ? תודה לך

k976

New member
המון

תודה לך הצלחתי ברוך השם ,התרגלתי לנוקיות ,לדעתי הוא מכשיר אחלה לאלו שיש להם סוני אריקסון והתרגלו ,אני מאוד אוהב אבל הוא נורא מסובך לוקח זמן עד שמתרגלים. רכשתי בחנות פרטית תגיד אך זה שאן ספרון הדרכ ה למכשיר וכל נושא התפעול מול החברה קצת מסובך ? ב. אך אני ממצא את המיטב שבמכשיר הכונה באינטרנט אני בעיקר מיילים ופייסבוק. ג. לקחתי אותו בגלל נגן ומצלמה אך אני בודק שהתמונות שאני מעביר למחשב הם באיכות צילום הכי גבוהה ואיכותית שיש? ג. אך אני דואג שהווליום יהיה גבוהה לדעתי הוא חלש קצת וסוני ידועים בצילצול גבוהה יחסית. תודה לך

תפריד בין האנדרואיד לס"א

ממש לא קשור לשאר הס"א למיניהם שאין להם אנדרואיד, כך שזה לא אותו הדבר, במכשירי האנדרואיד של ס"א זה בדיוק כמו בגלקסי עם כמה הבדלים עיצוביים. לגבי איכות התמונה, העברה למחשב לא אמורה לשנות את איכות הצילום, האם בתוכנה של המצלמה הגדרת משהו אחר? כנס להגדרות בתוך תוכנה המצלמה ותראה מה מוגדר, ג. איכות הרמקול לא נראה לי שס"א בד"כ עם רמקול חזק, כנראה הדגם הזה לא מגיע עם כזה, בדוק אולי יש אודיו בוסטר.

k976

New member
תודה

לך ידידי התרגלתי למצלמות של נוקיה שאן ממש הרבה אופציות ,אבדוק בגוגל אך הגדרות העיקריות במצלמה של X10 צריכים להיות,וכמו כן אך ניכנסים לאפליקציה של אודיו בוסטר?

אודיו בוסטר זאת אפליקציה מהמרקט

שמגדילה את הווליום של המכשיר מעבר להגדרה שלו המקורית.

k976

New member
אהלן

זאת מקלדת אנגלית בלבד ,ניסיתי את האופציות בהגדרות שפה ומקלדת ולא עוזר ,זה מקלדית אנגלית מקשים שחורים בלי אופציה להחלפת שפות כמו שהיה עד כה. תודה לך

ezaton

New member
(לפחות אצלי) לחיצה ארוכה על שדה הטקסט

ושם תהיה אפשרות לבחור input method או "שיטת קלט" (לך תדע איך תרגמו את זה...) משם ניתן להגיע מהר להגדרות המקלדת ולהחליף את המקלדת שתהיה בשימוש.

למעלה