עזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
עזרה קלה

היי אשמח לקבל לינק לעידכונים בנושא שווקים תבלינים ושאר המוצרים. בתודה מראש איתי

k976

New member
אהלן

שוק של דברים מעניינים החל מתבלינים טריים ועד צמחי מרפא עם דברים של פעם מה שנקרא מוצרים אורגניים באמת לא חרטה . תודה לך

rubber duck

New member
שווקי תבלינים של ממש אין בישראל

הדבר הכי קרוב לזה עד כמה שידוע לי , הוא שוק לווינסקי ברחוב לווינסקי בת אביב ( אין שום קשר למוניקה ) שרון

prizman

New member
הרבה יותר מזה

בחנות האחים פרונט בכניסה לשוק הכרמל יש המון תבלינים שקשה להשיג במקום אחר, היא קיימת עשרות שנים. ברח' פיג'וטו בת"א יש את מבחר הדגים המלוחים ובמעושנים גדול בארץ, משם הם מגיעים ללוינסקי, לכרמל ולמסעדות. בשוק רמלה, האמיתי, לא זה המכונה שוק רמלה-לוד יש מבחר תבלינים מדהים. במרכז רובע ב' באשדוד יד את מבחר התבלינים ההודים (כן, לא ברמלה) והאתיופים הטובים ביותר שניתן למצוא. בוואדי ניסנאס בחיפה יש עשבי מאכל מקומיים שרק הערבים יכולים ללמד אותנו מה לעשות איתם, טוב, גם ניסים קריספיל. מספיק שווקים להתחלה?

בלונד23

New member
כמה שווקים לתבלינים טריים:

שוק לווינסקי בת"א שוק פ"ת - חנויות תבלינים מרובות בשוק ומול השוק, מעולות. שוק הכרמל בת"א

bali

New member
מנהל
ואל תשכחו את שוק מחנה יהודה בירושלים

יש שם אוצרות של ממש. גם כמה חנויות תבלינים מצויינות ומגוונות, וגם איזורים נחבאים יותר בשוק של חנויות של עירקים שיש להם דברים מאד יחודיים משל עצמם. בכל פעם שאני הולכת לשוק מחנה יהודה אני מגלה אוצרות.

למעלה