עזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
עזרה קלה

היי רציתי לדעת אך הבגדים של חברת מקס מוריטו שמשווק בפולגת? ההיכן ניתן להשיג דגמים חדשים של מותגים חוץ מחנויות הרשת? אשמח לחוות דעתכם לגבי קניות של ביגוד והנעלה בחול מתי לקנות אך אני יודע שזה דגמים חדשים ולא ישנים מ הבדל בינהם? ואת כל הפרוצדורה אם אני קונה מחול ושולח לארץ. תודה לכם

Shusaku

New member
מקס מורטי

יצא לי לקנות את רוה הבגדים לחתונה של אחותי בפולגת וכולם היו של מקס מורטי. אני חייב לומר שאני התרשמתי מאוד לטובה מהאיכות וגם במידה לא רעה מהמחיר (מצד שני יכול להיות שזה היה במזל) אחד הדברים שאני אוהב בלקנות פריטים מחול זה שזה לא בהכרח משנה אם זה ישן או חדש כנראה שלא תראה אותם בארץ ^^ לקנות בגדים ונעליים בכלל במכירת חיסול חו"ל של דגמים שעוד לא הגיעו או לא יגיעו בכלל לארץ זה דיי כיף.

k976

New member
היי לך

נכון ולזה אני רוצה להגיע לאתר או משהו דומה שישלח לי למייל את המבצעים הכי חמים שיש מה שנקרא. דברים שאן בארץ לא הכי משנה לי העיקר שישב עליי יפה ולא מוחצן ויהיה בזול מה שנקרא שלא ארגיש שעשקו אותי. אני מתכן ככה לעשות קניה לשנתיים מה שנקרא. תודה לך

Shusaku

New member
לצערי בזה אני לא יכול לעזור הרבה

את הבגדים של מקס מורטי אני קניתי בתל אביב אז אני לא יודע ממש מאיפה להזמין אותם. את הבגדים מחו"ל אני קונה כשאני בחו"ל D: לצערי זה לא קורה הרבה וגם לא יקרה הרבה בשנים הקרובות. מה שכן אני יודע שאחותי הזמינה מבחר נעחליים של פומה בצבעים הזויים ב E-BAY דווקא היא קנתה משהו כמו 5 זוגות נעליים ב 20 דולר (חלקן יד שניה אבל היו במצב כמו חדש) אולי כדי שתבדוק שם.

למעלה