עזרה קטנה .....!!

עזרה קטנה .....!!

הייתי מאוד רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות רובה גומיות של פיקאסו.. תאמת שהיה לי אחד אבל מכרתי אותו.. אני גר עכשיו באילת והחנות היחידה שהביאה פיקאסו נסגרה הייתי רוצה לדעת על מקומות בארץ שאפשר למצוא.... אשמח לקבל תגובות!

faIcore

New member
היתי שמח..

היתי שמח לעזור לך אך אני מהצפון אם יש לך דרך להגיע ל תל אביב אתה בטוח מסודר חחח

פלקור

הייתי שמח אם היית נותן לי תשובה יותר ספציפית אח שלו... למשל באיזה חנויות בת"א או באיזה אזור.. להזכירך אמרת "אם תגיע לת"א אתה מסודר" :) אשמח אם תתן לי יותר פרטים שבת שלום ! :)

faIcore

New member
לגבי התשובה..

אני גר בכרמיאל שעה נסיעה לחיפה,לי בכרמיאל יש תחנות ספורט מיכלין הם היבואן היחידי לדעתי של פיקאסו וקרסי סאב,כשהיתי בחיפה ביקרתי גם כן שם...כרגע אין לי ממש זמן לחפש לך ברשת גבר משום שאני לא על המחשב.ממליץ לך לחפש באתר שלהם את הטלפון של הסניף המרכזי ב חיפה ולשאול אותם בברור האם יש סניף ב תל אביב מקווה שעזרתי לך גבר ביום ראשון אם עדיין תהיה לך בעיה לגבי זה אני יפעיל אמצעים

Falcor ?

מצטער שלקח לי הרבה זמן לראות מה ענית לי ולהגיב פשוט לא היה לי מחשב בשבוע האחרון.. בדקתי את מה שאמרת ולספורט מיכלין אין סניף באזור ת"א לצערי.. בכל מקרה תודה רבה לך על הטרחה.. אם תשמע על איזה חנות באזור ת"א שמביאה ציוד של פיקאסו תודיע לי שוב תודה!

pinig 2

New member
איפה אתה דג?

הרי באילת אסור לדוג בצלילה והים התיכון נמצא במרחק של 250 קילומטר?

פינג פינג :)

הרבה דברים אסור לעשות ואנחנו עושים... אתה חושב שביגלל שאסור אז אין פה דייג עם רובים דווקא אני מכיר הרבה אילתים שצוללים עם רובים מנסיוני האישי צללתי אולי 343050 פעמים ואף פעם לא נתפסתי...

למעלה