עזרה קטנה

pilpilonet5

New member
עזרה קטנה

אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה הם ה- B- SIDE TRACKS באלבום הראשון של כריסטינה? תודה מראש וסליחה שפתחתי הודעה חדשה

שירי בונוס

לרוב שירים שמצורפים לסינגלים, או שנמצאים להורדה באינטרנט.. קיצר- שירים של האמן שלא נמצאים באלבום הרשמי. [:

tishbiman

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהנה

1. Genie In A Bottle (Flavio vs. Mad Boris Mix) 2. What A Girl Wants (Eddie Erroyo Dance Radio Edit) 3. I Turn To You (Thunderpuss Remix) 4. Genio Atrapado (Re-Mix) 5. Don't make me love U שיר יפה...
6. Come On Over Baby (Radio Version) יש לי את זה מקורי:)

DirrtyShay

New member
נצל"ש - כנסו... פחחח...

שוב שמועה על האלבום החדש, והפעם רשימת שירים של האלבום שממש לא נראית לי.. כמובן אף אחד לא מאמין אבל בכל מקרה מי שלא ראה הנה היא : Christina Aguilera - Puta Tu Madre 1. Touch my octopussay - Feat. Aaron Diez 2. Walk away Part 2 3. Breast feeding 4. Mona cheetah Feat. Bridezilla 5. Clocks (coldplay cover) 6. get christina, get cretina 7. Gata salvaje Feat. Thalia 8. Bonito (Beautiful) 9. Spanglish lessons (hola, hello, hola, hello) 10. Puta tu madre 11. La tortuga Feat. sharkira Mebarak 12. Double standars (and what not) 13. I prefer you (my first straight boyfriend) Feat. Jordan Batman כמובן אין מצב שזה נכון אבל יש שיר שהייתי רוצה לשמוע למרות ששוב אין מצב שזה נכון, למשל את : Walk Away Part 2... אבל באמת השקיעו בשמות השירים חחח... "אני מעדיפה אותך, החבר הסטרייט הראשון שלי", "שיעור ספרדנגלית - שלום, שלום, שלום ושלום" ו-"יפה" (בספרדית)

NoWords

New member
רשימה נוראית ../images/Emo4.gif

אפילו מי שמנסה להתחכם ולהמציא רשימת שירים- ממש מפשל ורק גורם לקוראים לא להאמין אפילו לשנייה.

DirrtyShay

New member
מותק את קטנה מדיי... ../images/Emo9.gif

אבל תרתי משמע
את קטנה בג"ג
(ג"ג = גיל + גובה)... חחח... לא נורא אם יש לך את התקווה שעד שנה הבאה תגבהי ואם לא אז תשכחי מזה פשוט כי זהו כמעט ולא גובהים בגיל הזה... אכלת אותה.. - Love Ya

Metal † Heart

New member
ששש!

אני אגבה! ו..אם לא, אז תן לי לחיות בפנטזיה הפרטית שלי, ואל תעיר אותי!
ועוד חודש ככה אני כן אוכל להגיד את זה.

DirrtyShay

New member
היי Shorty... אל תפתחי סתם ציפיות..

כפרה עליי
את לא תגבהי כפרה
וואי עכשיו נזכרתייי... היה פה שרשור שדובר על נעמה והיא נשאלה אם היא תימניה... אני עכשיו הולך להגיב שם... אז תראי עוד כמה דקות (וגם אני עף לראות סידרה באיכות "השיר שלנו" ולא סידרת וואנבי "טלנובלה בע"מ"בה
) בקיצור לכי תראי עוד דקה או 2 תגובה שלי ותגידי גם להילהלהלהלהלהלהלה לראות... ביי סחוג מאמי שלי

מותק זה היכנסו

תיכנסו זה עתיד אז הוא רשם כנסו= ציווי של לכנס אנשים אז אני פשוט רשמתי לו את הציווי של להכנס ויופי שעברת בכל זאת אתה צריך לדבר עברית תקינה וכמה קיבלת?

DirrtyShay

New member
קיבלתי 85 בחיבור... ו...

80 בלשון (הבגרות שעושים בכיתה י' עם כל השטויות של ההבהרות, ניקוד, פעלים, נשוא, נושא, מושא שלמה אמה וחרא...)

למעלה