עזרה קטנה...

ToMoOsH

New member
עזרה קטנה...

אני מחפש אפקט של גיטרה חשמלית שאני אוכל לנגן בו באורגן הזה של הקיובייס... קוראים לאפקט הזה distortion. הdistortion היחיד שמצאתי זה בכלל משהו שונה שמשפיע על הaudio. הצלחתי לעשות את זה פעם אחת אבל שכחתי.. תודה מראש, תום.
 

kundara

New member
יש בקיובייס

3 דיסטורשנים... חוץ מזה יש את הדיסטורשן שאני ממליץ עליו Antares tube ... ועוד מדמה מגברים Amplitube הוא מגניב
 

HeavenlyB

New member
ועכשיו נוסף גם

NI GUITAR RIG. עדיין אין לי ביקורת עליו, אבל יש בו הרבה אפשרויות. אפשר אפילו ליצור 'קיר' שלם של רמקולים שונים עם מיקומים שונים של מיקרופון.
 

glock X

New member
גם אפקט שמשפיע על אודיו

אתה יכול לשרש בMIDI תעשה כך : פתח ערוץ מידי, תפתח את ה-"אורגן הזה" שאתה רוצה לנגן בו תשרש אותו בערוץ מידי, ואז פשוט תפתח ערוץ אפקט, אוטומטית יהיו לך שני ערוצים של אותו אורגן, תלחץ על E בערוץ האפקטים יופיע לך חלון אפקטים רגיל כמו של אודיו, ואז פשוט תבחר אפקט דיסטורשן וגמרנו! יהיה לך סאונד של "האורגן הזה" עם דיסטורשן.
 
למעלה