עזרה קטנה

The-Princess

New member
עזרה קטנה

מישהו אולי יכול בבקשה לכתוב לי איך מבקשים הקלות? איך זה עובד? אם צריך להירשם לפני ? אם להירשם גם למועד לפני ואז לאחר למועד הקלות.. קיצר הכל הכל הכל הכל הכל תודה!!!!

SHTRUDIDI

New member
מנסה לעזור...

עניתי לך על זה כאן פעם,אבל אפשר להוסיף עוד כמה פרטים. תתחילי בטלפון למרכז הארצי,שם תגידי שאת רוצה לברר לגביי המבחן ללקויי למידה,יסבירו לך את התהליך של שליחת הטפסים,לאחר שתקבלי את הטפסים תצטרכי למלא אחר ההוראות ולבדוק אם יש לך את כל הטפסים הנדרשים,אישורים וכו'. אם את מעוניינת לעשות רק מבחן המיועד ללקויי למידה,הוא מתקיים רק פעמיים בשנה ולכן המועד הבא הקרוב לך הוא אפריל.אני לא חושבת שכדאי לך להירשם לפני שאת בודקת את הטפסים,אבל זאת החלטה אישית שלך,אולי כן תוכלי לעשות את המבחן גם בלי הקלות,אבל את זה רק את יודעת. בכל אופן,תתחילי בטלפון למרכז ומשם כבר תחליטי הלאה. רק הערה אחת,שלא ישתמע ממה שכתבתי שבטוח תקבלי הקלות,לא כל פונה מקבל אותם ואומרים שזה אפילו די קשה. שיהיה בהצלחה בכל אופן!

ET2k

New member
הערה

את הטפסים אפשר גם להוריד מהאתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה.אני חושה שהטפסים שם הם עדיין של 2004,אבל לפי הבירור שלי,הם אמורים להתקבל גם ל2005 (ובכל מקרה הטפסים של 2005 אמורים לצאת עוד חודש בערך). אכן הבנתי שקשה למדי לקבל הקלות,במיוחד אם לא אבחנו לקויות למידה בעבר. אבל כמו תמיד,כדאי לבדוק גם ממקור ראשון.

למעלה