עזרה קטנה

עזרה קטנה

נראה לי שכבר היה פה פעם כזה שירשור אבל בכל מקרב אני יבקש את זה ועם היה כבר כזה שירשור אז תפנו אותי לזה אני חייב לדעת על אולפנים ביקשו ממני לברר על אולפנים והפקות אז כל האולפנים שיש לכם עם פרטים מדויקים יעזרו לי ממש וגם אנשים קטנים יותר שמפיקים תמורת כסף תנו לי עליהם פרטים זה דיי דחוף האמת אז תעזרו ... (מקווה שהייתי מובן:)

da^Lord

New member
אני מכיר את אולפני ג´ניוס איי

יש קישור לאתר שלו בקישורים למעלה. יאגא עומדים להסגר אז זה כבר לא נחשב. אורי שוחט מוכר ביטים ואפשר להקליט אצלו סקיצות במחירים סבירים אפשר אצל מסיקה גם.

DJ JuVi

New member
מההההההההההההההההההההה??!?!?!?!?!?!

רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע!!! הייתי בטוח שבטעות קראתי שאולפני יאגא נסגרים... מה אתם חולים?!??! ל א י כ ו ל ל ה י ו ת!!! אחרי הכל, שם נמצאים כל הדברים הישנים! שם התחילו כל ההקלטות (אם אני לא טועה...) באולפן הישן בחנות הישנה! זה לא הגיוני!!!!!!! אולי הם עוברים מקום?! קשה לי להאמין שעכשיו, מאיפה שאמור ס-ו-ף ס-ו-ף לצאת האלבום המיוחל של כלא 6, בעתיד גם האלבומים של הרביעייה ותאמר נאפר, לא יהיה כלום! זה באמת לא הגיוני אני מצטער...לא מסוגל להאמין נכון שמחירים לא היו הגיוניים בשביל הרוב, אבל אני מניח ששם נמצאת המומחיות! אין עוד אולפן היפ הופ בארץ עם המומחיות הזאת, נכון? בינתיים לפחות... אני פשוט לא מאמין... ממש יופי - יחד עם האולפן כל הסקיצות והדברים הישנים והנדירים ילכו לקבר... זה לא לעניין.

DJ JuVi

New member
ואחד החשובים- החישגוזים.......

...בפארק לפחות שקיבלו חסות מיאגא... מישהו יכול לתת עוד פרטים בבקשה??

hermoni

New member
פרטים:

האולפן שהקליטו בו את האלבומים הראושנים היה ממש ישן וזה לא האולפן הזה במכונתו הנוכחית אני בטוח שכולם שמרו גיבויים של שירים מסוימים לצרכי השקה בעתיד אני בטוח שהדיסק יוכלו להמשיך להתרכב ע"י אולפנים אחרים ויאגא נתנו חסות דיי בחינם כי הרביעייה אירגנו... זה לא שהם מימנו את זה כמו גורמים אחרים

D.O.D

New member
תתפלא, יש אולפן עם מומחיות כזאת

ואפילו אולפן יותר מומחה. אולפני ג´יניוס איי. שווה בדיקה

DJ$upreme

New member
אני לא יודע מאיפה המידע הזה

אבל למיטב ידיעתי יאגא ממשיכים לעבוד אף כי לא עם אורי שוחט.

WhiteAce

New member
והנה החדשות מפי צ´ולו מאן...

יאגה לא נסגרים, רק לוקחים הפסקה של 3 חודשים בערך. + מיקרופון למקסימום 3 מוכן ומזומן אך יש קצת בעיות עם החברה שמפיקה את הדיסק. אז הוא יצא בעזרת השם.

ה ק פ צ ה

אני צריך פרטים יעני טלפונים כתובות אילן יוחסין משהו תעזרו זה חשוב

קצת אגו-קרדיט

"המרתף אודיו מינוס 57" צוות "שחור טוטאלי" 105.3FM בצפון האולפן בקריית שמונה במרתף של הבית שלי(ג´ילי) עוד בשיפוציצים אבל בכיף אנחנו מקליטים כבוד ג´ילי

למעלה