עזרה קטנה

עדנונית

New member
עזרה קטנה

שלום קצת חדשה רציתי לבקש משהו מישהו יכול לרשום מה היה כתוב על כך חולצה של כל אחד מהשחקנים מפרק 18 כי לא ממש הספקתי לקרוא ראיתי שמשהי העלתה תמונה רצה של החולצות אבל אני גם לא מספיקה לקרוא תודה על העזרה

בוודאי../images/Emo9.gif

לפי סדר ההופעה- וויל- butt chin רייצ'ל- nose קורט- likes boys מרסדס- no weave מייק- can't sing פין- can't dance סאם- trouty mouth ארטי- four eyes פאק- I'm with stupid ועם חץ למטה קווין- Lucy caboosey טינה- brown eyes בריטני- I'm with stoopid עם חץ למעלה (כשבכוונה יש טעות כתיב) לורן- bad attitude אמה- OCD ונציין שבהתחלה היתה לה חולצה שהיה כתוב עליה ginger סנטנה- lebanese ושוב בכוונה יש טעות כתיב. ונציין שבהתחלה היתה לה חולצה שהיה כתוב עליה bitch

riktal

New member
מגניב!

גם אני לא הצלחתי לקרוא את כל החולצות ותהיתי מה כתוב על כל אחת (בעיקר עניין אותי מה כתוב על החולצה של מרסדס) תודה

riktal

New member
אני יודעת, אבל

רק בשבת ראיתי (סוף סוף
) את הפרק ועד שאני רואה את הפרק אני לא יכולה לקרוא או לקחת חלק בשרשור הפרק מחשש לספויילרים
.

חבל...הכי כיף זה הדיונים על הפרק

את לא יכולה לראות את הפרקים קודם בגלל העבודה?

riktal

New member
אתה מספר לי?

יש לי את אותה בעיה עם PSYCH - לאחר שידור הפרק שם אני לא יכולה להיכנס לפורום יום או יומיים בגלל הדיבורים על מה שהיה בפרק. והסיבה שאני לא יכולה לראות היא גם בגלל העבודה אבל בעיקר בגלל שאין לי זמן
. ביום שבת יש לי קצת זמן פנוי ואז אני יושבת ורואה את כל מה שהמקס הקליט במשך השבוע, כולל את GLEE.

dilan angel

New member
ואני רק רוצה לציין ../images/Emo9.gif

שללורן היה הריץ רץ פתוח רק על האות A באמצע, ובטח כולם חשבו שיהיה כתוב FAT אבל בסוף הופתעתי שזה היה BAD ATTITUDE... נראה לי זה היה בכוונה...

neurotica

New member
../images/Emo207.gifהדבר המושלם ביותר שיצא לי לראות לאחרונה

סרטון שמישהי הכינה, שהוא בעצם טריילר לסרט (הלא קיים, לצערי) על קורט ובליין. והוא נקרא - When Kurt Met Blaine. וזה פשוט מהמם. ויכול להיות שהייתי עם דמעות בעיניים בסופו. (אין ספוילרים, אין קטעים מעבר ל2x17) http://vimeo.com/23125479

mich223

New member
אוקיי,ברצינות

שמישהו יעביר את זה ליוטיוב. בבקשה.

A TotalGleek

New member
אהההה !!!!!!

מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים

5ifi

New member
../images/Emo45.gif! ואני רוצה לראות את זה! איפה אפשר למצוא?

למעלה