עזרה קטנה

Bi Free

New member
עזרה קטנה

היי זה הולך להיות שרשור מעניין! אני צריך שתתנו לי רעיונות לעבודה שאני עושה אני צריך רעיונות לסממנים גבריים או נשיים או מה שבינהם ושזה יהיה משהו פיזי שאפשר להכניס לצנצנות למשל נשיים-אודם גבריים-סכין גילוח. וזה יכול להיות גם רעיוני כמו למשל לשים 2 ביצים בצנצנת. במילים אחרות אני צריך להכניס סמלים גבריים, נשיים ומה שבינהם לתוך צנצנת או לפחות את המהות של זה תודה רבה אלון

גיאצו89

New member
היי אלון, בוא נראה אם הבנתי אותך

אתה רוצה להכין צנצנת של מסקרה, קוקטיילים וספרים של רם אורן. ובמקביל צנצנת של גרזן, בקבוק ג'ק דניאלס וכדורים נגד התקרחות?

Bi Free

New member
כן גיא משהו בסגנון

אבל דברים שייכנסו לצנצנת (כאלה של רוטב לפסטה וקפה לא משהו ענקי שמתאים לגרזן ובקבוק...

TerryKasper

New member
בצלאל-מאצ'?

כמה פרטים צריכים להיות בפנים? מה עם לדחוף לאחת תחתוני תחרה ולאחר בוקסרים? D:

גיאצו89

New member
אוקיי יש לי כמה

- מאך 3, מפתח של אוטו, פקק של בירה, קיסם שיניים, - טמפון, אודם, פינצטה, עגיל, עזרתי?

uvita

New member
אני לא מאמינה!!!!

הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני לא יכולה להתאפק מלהגיב. יש לי כמה בעיות אם הפרוייקט בגלל, אבל אני מניחה שיש דברים שכן אפשר לזהות אותם כ"נשיים" ודברים "גבריים".הבאת גם מספר דוגמאות טובות: טמפון ומאך 3. אבל (!): פינצטה? - אני מכירה גברים "גבריים" במיוחד שמשתמשים בפינצטה עגיל? - למי זה שייך? אני אפילו לא יכולה לדעת...לא נראה לי כבר שיש הבחנה בזה אם זה "נשי" או גברי". מפתח של אוטו? אני מניחה שהתכוונת שזה גברי..וזה דיי שוביניסטי. פקק של בירה? - מה נשים לא שותות בירה? והכי הזויי - קיסם?! כמו שאמרתי יש לי בכלל בעייה עם לנסות ולהכניס לצנצנת (למסגרת או להגדיר באופן מוחלט) אם חפצים הם "נשיים" או גבריים". אני מניחה שיש הרבה חפצים שהם כאלו מסיבות תרבותיות (עקבים, איפור) וחלק מסיבות פיסיות (חזייה?). אבל בבקשה, במיוחד לא בפורום כזה, בבקשה לא לעשות הכללות מטופשות ולהגדיר מה נשי ומה גברי!!!

גיאצו89

New member
וואי לקחת אותי בצורה הפוכה ממה שהתכוונתי

ואני אסביר, מה שכתבתי לא בהכרח מזוהה עם גבר\אישה לדעתי, אלא הדעה הרווחת.. הנחתי שלא יסכימו איתי, כי אני חושב שזה לא נכון להחליט מה נכון לגבר ומה לאישה (מצטער אם זה נשמע אחרת). מה גם, שמה שכתבתי, נכתב לגמרי בתור סאטירה, מצטער שככה יצא אבל לא זו הייתה כוונתי! אם נסתכל על הצד החיובי, הגבת בפורום אחרי הרבה זמן

פלקירה

New member
הנה לך

מילים לצנצנת אחת. שתיקות לשנייה. מניח שתשתלט על החלוקה הנכונה בין הצנצנות.

uvita

New member
גלולות - ויאגרה

למרות שתכלס זה משמש את שני המינים.

SSAAMMEEYY

New member
קצת באיחור

אם מותר לכם לערוך בפוטושופ, אפשר שהצנצנות יהיו ריקות וזהות והצל שלהם יהיה שונה? נגיד, צל שישקף משו גברי וצל שישקף משו נשי

למעלה