עזרה קטנה

טל791

New member
עזרה קטנה

אני מארחת בביתי כ- 30 איש!! מה הייתן מכינות לאירוע כזה? הסגנון הוא כמובן חלבי צמחוני- אבל אין לי מושג בכמויות!!! כמה פשטידות? כמה סלטים? תודה מראש

גרזנית

New member
תלוי באיזו שעה

ותלוי במשפחה וכמה מתוכם ילדים אני בכל אופן הייתי מכינה: 4 סוגי סלטים, ירקות חתוכים לחמים מעניינים לזניה פטריות (די ממלא) 4 פשטידות: רועים/גבינות, בצל, פטריות, פלפלים בצבעים שונים 2 מגשי פיצה ביתית 4 עוגות: 1 גבינה, 1 יבשה, 1 פירות, 1 שוקולד וכמובן שתייה

דגיתי

New member
ואני מכינה...

3 פשטידות (תירס - ילדים אוהבים, בצל, כרובית/פטריות) לזניה גדולה סלט חסה גדול עם נבטים, פטריות, פקאן סיני/ תפוחי עץ/ חמוציות. הנבטים מגדילים הנפח). סלט כרוב סלט עגבניות שרי סלט נוסף אחר (מה שבא, יש בספרים) ירקות בתנור בורקס/פיצות קטנות חמוצים (מלפפונים - קופסא- ניתן לחתוך לרצועות, זיתים ירוקים ושחורים) גלידה (קני שלוש חבילות. תגישי עם קוקטייל פירות מקופסא). אם יש ילדים, קני גביעי גלידה מוופל. עוגה גדולה בתבנית מלבנית (לא כולם רוצים עוגה) סלט פירות בכלי גדול (תחשבי לפי שתי מצקות לאדם). שתיה קלה - לפי בקבוק לחמישה אנשים ועוד ארבעה בקבוקים לרזרבה. שיהיו לך מים קרים בהיכון. שתיה חמה (אני מניחה על מגש קפה, נס קפה, תיונים, לימון, חלב, סוכר, סוכרזית, שוקו. מניחה על השולחן כוסות, כפיות, מפיות, כלי לאשפה קטנה כגון תיונים, קומקום עם מים רותחים, או עדיף, תרמוס גדול עם מים רתוחים וכל אחד מכין לעצמו. זה חוסך לך טרחה ואף אחד לא נעלב). בהצלחה

lee E

New member
לא אמרת אם זה בבוקר או בערב..

אבל אפשר להוסיף: קערה גדולה עם ברוקולי וכרובית לבנה טריים וחתוכים. בצירוף של מטבל גבינה כלשהו.. קערת קרקרים עם סוגי גבינות קשות. קערת פירות חתוכים, עיגולי מלון/אבטיח, בננות ועוד.. סלט קולסלאו גדול סלט ירקות קערה של אצבעות סלרי וגזר עם מטבל באמצע. סלסלה גדולה של סוגי לחמים/קרקרים. קעריות של מלפפון חמוץ/זיתים. ביצים קשות חצויות לחצי. צלחת עם פלפלים חתוכים לאורכם בצבעים שונים. באמצע סוגי גבינות רכות. קערית עם חומוס/טחינה. כמה סוגי ריבות בצנצנות קטנות.

רווי1

New member
תשובה

הנה קישור לאירוח חלבי שאירחתי לפני כחודשיים לכבוד יום ההולדת של בתי (כ-30 מבוגרים ועוד 15 ילדים, אבל הרבה מהם קטנים שלא ממש טעמו...) הספיק יופי ונשאר קצת עודף. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=771&msgid=99077805

למעלה