עזרה קטנה

עזרה קטנה

אני נוסע היום או מחר למרום בר"ג כדי לקנות רייד 20" סוף סוף הייתי מעדיף לקנות של בוספורוס או איסטנבול אבל נראה לי שהם קצת יקרות כי אין לי יותר מדי יש לי בערך 600/650 ככה אני לא מחפש מצילה ברמה ממש מקצועית אני מחפש מצילה יחסית בינונית בינתיים כי אני מתחיל אז אם יש למישהו להציע לי מה כדאי לי לקנות בסכום הכסף שיש לי אני אשמח

pasiava

New member
אין לי המלצה

אבל למרות שהתשובה הזאת נשמעת כמו תקליט שבור, אתה יכול ללכת למוכר, לומר לו מה התקציב שלך, ולשמוע איזה רייד הכי מתאימה לך מהריידים שהוא נותן לך בסביבות המחירים האלו.

תודה

למרות שרשמת בהודעה שלך שזה לא ממש עזרה שכחתי את הרעיון הזה שנקרא לשאול את המוכר.... חחחחח

Vdrums

New member
אני לא חושב שיש פה מישהו שמחזיק בראש

מחירונים של מצילות. ובכלל מי משלם מחיר מדף, תמיד מורידים קצת.

MrBurns

New member
איך בדיוק מורידים קצת?

הולכים למוכר,אומרים לו,"שמע,זה יקר לי מדי,תוריד לי קצת את המחיר?"

pasiava

New member
האמת שאצלי לפחות

כל פעם שהלכתי לקנות מצילה המחיר ירד בלי שביקשתי. נראה לי המחירים מראש גבוהים כדי להוריד אותם ולתת ללקוח הרגשה טובה

שמע..

רייד זו מצילה לא זולה, במיוחד בחנות. מה שאומר שב650 שקל, אתה תביא משהו פשוט. אני אישית ממליץ לחפש משהו ביד שנייה. אם בכל זאת אתה מתעקש על חדש, אולי רייד של איסטנבול סמטיה מארתור תיכנס בסכום שלך, או משהו מהסדרות הפשוטות של זילדג'אן. לך לשמוע.

תודה חברים מצאתי.....

הלכתי למרום מצאתי מצילה של SABIAN ב600 שקל בול ניגנתי עליה והיא נשמעת די טוב....(אין לי כ"כ סאונד מועדף כי אני די מתחיל) ביבי שם במרום נתן לי אותה תודה על העזרה שלכם

אני יודע ש.....

זאת לא המצילה הכי טובה בעולם אבל בגלל שאני מתחיל חיפשתי משהו בינוני וטוב במקום המצילה המעפנה שקיבלתי עם הסט

g d r

New member
נראלי ש600 שקל זה די יקר לB8..

אני קניתי ב900 AAX ביחד עם סטנד בום.. בכל מקרה תהנה.. מצילה לא רעה בכלל להתחלה..

למעלה