עזרה קטנה

Lilo the fairy

New member
עזרה קטנה ../images/Emo141.gif

מישהו יכול לשים לי כאן לינק לשרשור תקצירים של כל הספר החמישי? ראיתי פעם שהיה, ואני לא מוצאת בטאגליינס... תודה מראש^_^

Lilo the fairy

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo141.gif

הזמנתי את הספר השישי מהאינטרנט... וקראתי את כולם חוץ מהחמישי ואני רוצה לדעת מה קרה שם אבל אין לי כוח הוא עבה
אולי אני אקרא אותו אחרי השישי... את יכולה אולי לספר לי עליו כמה פרטים חשובים?

G e o r g i a

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לקרוא את השישי בלי לקרוא את החמישי זה כמו לקרוא סינית (במידה ואתה לא יודע סינית)! זה יהיה ממש טפשי מצידך. הספר החמישי באמת ארוך, אבל הוא כל-כך מעניין ומדהים שכשאת מתקרבת לסוף את לא מתנגדת לעוד 900 עמודים נוספים. אני קראתי אותו בפעם הראשונה בחמישה/שבעה ימים (לא זוכרת כבר), ובפעם השנייה בשלושה ימים. זה באמת שטויות מספר העמודים. אה, ולבקש שפשוט יספרו לך כמה פרטים חשובים במקום לקרוא אותו זה להרוס לעצמך. מה הקטע לדעת את הפרטים האלה אם לא מגלים אותם אחרי המון רמזים, מתח והנאה?

Lilo the fairy

New member
כן. במחשבה שניה../images/Emo40.gif ../images/Emo141.gif

את צודקת.
אבל בשבוע???? 900 עמודים???? בטח לא עזבת את הספר

G e o r g i a

New member
חחחחח...

תדברי על השלושה ימים, לא שבוע... האמת שבפעם השנייה קראתי בחופש הגדול (באיזו תקופה משעממת), ובאמת כמעט ולא עזבתי את הספר... הוא כ"כ מעניין שקשה לעזוב.

ToryMaster

New member
אז למה את קוראת את השישי?

זה פשוט מוזר לי, לחלוטין. לרצות לקרוא את הספר השישי, אבל לא את החמישי כי הוא עבה.

Lilo the fairy

New member
כבר הזמנתי אותו../images/Emo122.gif../images/Emo141.gif

וכי...הוא אמור להגיע עוד פחות מחודש ואני בחיים לא אצליח לסיים את הספר החמישי בפחות מחודש הוא ממש ממש עבה
ואיך אפשר להיות ליד הספר השישי ולא להתחיל אותו...

ToryMaster

New member
אפשר

אני החזקתי מעמד שבוע, גם את. מה הטעם? מה הרעיון מאחורי זה? רק כדי להגיד לעצמך שזהו, קראתי אותו?

oOBAGIRAOo

New member
זה טעות לא לקרוא את החמישי

תתחילי לקרוא אתו ותראי כמה הוא מדהים. תקצירים לא יעזרו לך. וחוץ מזה, כמו שכבר אמרו פה, כשתהיי לקראת הסוף, בעצם תרצי שיהיו עוד 900 עמודים.

מה??

הספר החמישי זה אחד הספרים הכי יפים! כשאני קראתי אותו הבנתי כל כך הרבה.. וגם זה אחד הספרים הכי חשובים! גם אני נבהלתי בהתחלה מהגודל (
) אבל קראתי אותו כי זה מעניין.. וסה"כ תקראו אותו במשך דיי הרבה זמן.. אז? זאת בסה"כ הנאה.. לא?

ScOrPiO gIrL1

New member
כיצד זה אפשרי???

איך אפשר לקרוא את הספר השישי בלי החמישי????? נכון החמישי עבה..........אבל אני סיימתי אותו תוך יום וחצי! זה בלתי אפשרי לקרוא ת'שישי בלי החמישי...........אחרי הכל הכל בספרים האלה קשורים אחד לשני.....ולקרוא ספר בסדרה בלי לקרוא את זה שקדם לו.....אמ...סליחה אבל בלתי אפשרי!

black robe

New member
לא, לא ועוד פעם לא../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

אל תחשבי על זה אפילו! לקרוא את השישי בלי החמישי זה כמו לקרוא שפה שאת לא מבינה! נכון שהוא עבה, אבל אני גמרתי אותו ב10 ימים! אם הולך לך לאט יותר, אז לא נורא! גם השישי עבה! מקווה מאוד ששיכנענו אותך...

Crazy Snail

New member
נצל"ש

מה האורך של נח"ד (באנגלית כמובן) ? אפשר לשער פחות או יחותר מה זה מעיד על זה שבעברית?

2 Mיכל

New member
בגירסא הבריטית זה 600,../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

באמריקאית 660. נראה לי שזה יהיה בערך כמו באמריקאית (תמונות בראשי הפרקים, כתב טיפה יותר גדול).

למעלה