עזרה קטנה תרגום

טל ענבר

New member
עזרה קטנה תרגום

שלום לחברים קוראי הסינית... בקישור הבא יש התייחסות לדברים שאמרתי על תוכנית החלל הסינית. אשמח לתרגום הקטע הקצר ובמיוחד למי שיכתוב את שמי בסינית על מנת שאוכל לבדוק היכן עוד פורסמו הדברים תודה מראש! http://www.scio.gov.cn/jrzg/wgrkzg/200809/t222624.htm נראה לי השקטע בו אני מוזכר הוא זה: 驻耶路撒冷记者邓玉山、马晓燕: 以色列费希尔航空航天战略研究所航天研究中心主任塔勒·因巴尔说,中国航天工业发展迅速,日臻完善,他非常高兴看到中国能在这一领域取得如此辉煌的成就。他指出,载人航天和建设空间实验室是中国航天工业发展的合理步骤,他相信中国开展空间探索是出于和平目的。 以色列知名科普网站“博学者”总编辑阿维·布利佐夫斯基一直关注中国航天工业的发展。他说,不论哪个国家,每一次太空任务都代表着整个人类知识的进步。两位以色列专家都表示,他们一定会观看中国航天员首次太空行走的直播。

OferChina

New member
ותודה לגוגל

Deng Yu-shan reporters in Jerusalem, Ma Xiaoyan: Israel Aerospace Fisher Institute for Strategic Studies director of the Center for Space Research Tal Inbar said that China's space industry has developed rapidly, will continue to improve it, he was very glad to see China in this field to its success. He pointed out that the manned space laboratory space and the construction of China's space industry develop a reasonable step, he believes that China is carrying out space exploration for peaceful purposes. Israel well-known Web site of popular science, "Bo scholar," his editor-in-chief A Weibu Great concern has been China's space industry. He said that no matter which country, every space mission represents the entire progress of human knowledge. Two Israeli experts have said they will be watching for the first time Chinese astronauts of the space walk live.

GnomeBubble

New member
ומהיום גם בעברית

"יו Deng-שאן עיתונאים בירושלים, אמא Xiaoyan: ישראל פישר חלל המכון ללימודים אסטרטגיים של מנהל מרכז מחקר שטח טל ענבר, אמר כי תעשיית החלל של סין התפתחה במהירות, ימשיכו לשפר את זה, הוא היה מאוד שמח לראות סין בתחום זה ההצלחה שלו. הוא מסכים כי מאויישים שטח המעבדה שטח הבנייה של תעשיית החלל של סין לפתח צעד הגיוני, הוא מאמין כי סין היא ביצוע בדיקה של חלל למטרות שלום. ישראל ידועה באתר האינטרנט של מדע פופולרי, "אסכולה בו," את העורך ראשי ב-A Weibu הדאגה הגדולה של סין היתה תעשיית החלל. הוא אמר כי לא משנה באיזו מדינה, בכל מקום כל משימה מייצגת את ההתקדמות של הידע האנושי. יש שני מומחים ישראלים אמרו שהם יהיו שצפה בפעם הראשונה סינית אסטרונאוטים של שטח ללכת לגור." נראה לי שאני מעדיף את האנגלית.

למעלה