עזרה קטנה שלא קשורה

kobi 23

New member
עזרה קטנה שלא קשורה

שאלתי לפני כמה זמן את השאלה הזו בפורום תוכנה וחומרה אך לא ענו לי. האם יש אפשרות לצרוב קובץ ISO ששוקל מעל 4.7 ג'יגה שני חלקים ? זה במקום לקנות כמה דיסקים DL שיקרים. יש לי כמה קבצים,כולם שוקלים מעבר לקיבולת הרגילה של דיסק DVD סטנדרטי יש לי את התוכנה אלכוהול 120 % (מצויינת) שהחליפה לא מכבר את הנירו הכבדה והמסורבלת. ניסיתי לבדוק בשתי התוכנות אם יש אפשרות כזו ולא ראיתי. תודה רבה מראש וסליחה על השאלה הלא קשורה לפורום

bar666xp

New member
אני יגיד לך מה אני הייתי עושה במקומך...

מקבץ עם WIN-RAR/ZIP וכדומה עם חלוקה לקבצים בגודל של עד 4.5G~. וצורב אותם לDVD'S. תהיה יצירתי אח שלו.

kobi 23

New member
אממם

וואלה,אני ממש לא הטיפוס היצירתי,אני בקושי יודע לצייר עיגול.
אם אני עושה את זה,אני יכול לאחר מכן לפתוח ולצרוב את זה כקובץ אימאג' ? (ISO וכו')

bar666xp

New member
לא אבל אתה יכול...

לפתוח אותו במחשב היעד ולצור CD/DVD וירטואלי אם DAEMON TOOLS או ALCOHOL 120/60 וכדומה. הכל תלוי במטרה... אפשר גם בעיקרון לפרק את הDVD9 ל2XDVD4.6 אבל זה יכול לצור בעיות, זה מצריך להכיר את תוכן הדיסק אם זה לפצל תוכנה איזה קבצים יהיו בראשון ואילו בשני כדי שההתקנה תהיה ע"י החלפת הCD פעם אחת או מקסימום פעמיים וכו'... בקיצור זוכר את ההמלצה לקבץ {ולפצל} עם RAR/ZIP וכו'..

kobi 23

New member
הבנתי אותך

עד היום השתמשתי בDAEMON כדי לפתוח קבצים כאלה אבל אני רוצה גם לחסוך במקום במחשב. איו לי מושג מה ואיפה בדיוק קבצי ההתקנה (כדי שתהיה התקנה חלקה) ניראה כבר מה לעשות. תןודה רבה לך !!

sb21

New member
אם תחלק קובץ RAR לשני חלקים, תוכל...

לייצא את קובץ ה-Iso ולצרוב אותו. פתח את Winrar, בחר בקובץ כלשהו, לחץעל Add ושנה את ערך ה-"Split to volumes, bytes". כך תוכל להבין איך זה עובד.

kobi 23

New member
תודה

כבר יצא לי לחתוך קבצים עם ווינראר אבל אף פעם לא כ"כ גדולים ולא קבצי אימג'

Jan22

New member
פשוט תפתח את כל הקבצים עם ISO BUSTER

תוכנה חינמית ,על המחשב שלך ואז תחלק לVOLUMES בהתאם לגודל שאתה רוצה עם WINZIP/WINRAR ...

למעלה