עזרה קטנה ממי שיכול

עזרה קטנה ממי שיכול

מקווה שתוכלו לעזור לי בכלל, אני מניח שהבקשה שלי נרשמה כאן כבר ע"י מישהו אחר אבל לא הצלחתי למצוא. האם יש אפשרות להוריד את קטעי הצנזורה במשחק או להשיג תוספות למשחק שתצורות של סקס, בע"ח , ביגוד ועבודות שבהם יכולים הסימים לעבוד? אם כן, איך אפשר להוריד את זה ופשוט להוסיף אותם למשחק שכבר רץ וקיים. אני וזוגתי מריצים זוג סימסים ורוצים לשדרג אותם עם כל התוספות האלו מבלי להתחיל מחדש את כל התהליך. האם זה אפשרי בכלל והאם אפשר לקבל הסבר מפורט לאיך עושים את זה? גם לינק יהיה חביב ביותר. תודה רבה מראש.

ועוד משהו + דרך אגב...

איך אפשר, אם אפשר, להוסיף עברית למשחק? דרך אגב, אני קורא פה כבר שעה את ההתעללויות בסימס ופשוט נקרע מצחוק, אני לאט לאט מתמכר לעניין הזה בהתחשב שהתחלתי לשחק בזה רק אתמול. סחטיין עליכם.

ועוד משהו + דרך אגב...

איך אפשר, אם אפשר, להוסיף עברית למשחק? דרך אגב, אני קורא פה כבר שעה את ההתעללויות בסימס ופשוט נקרע מצחוק, אני לאט לאט מתמכר לעניין הזה בהתחשב שהתחלתי לשחק בזה רק אתמול. סחטיין עליכם.

ועוד משהו + דרך אגב...

ועוד משהו

עוד משהו

יש אפשרות להכניס עברית לתוך המשחק? דרך אגב, סחטיין על דרכי ההתעללות בסימים אני כבר שעה קורא ומתפוצץ מצחוק... אני מתמכר למשחק הזה בהתחשב שהתחלתי לשחק בו רק אתמול...

לי יש את ה"צ'יט" (שכחתי איך ../images/Emo68.gif

קוראים לזה
) שמוריד את הצנזורה. אבל זה ממש לא מעניין. כי אח"כ, משום מה, הם מתחילים לחרבן ולהשתין כשכל הבגדים עליהם

לי יש את ה"צ'יט" (שכחתי איך ../images/Emo68.gif

קוראים לזה
) שמוריד את הצנזורה. אבל זה ממש לא מעניין. כי אח"כ, משום מה, הם מתחילים לחרבן ולהשתין כשכל הבגדים עליהם

../images/Emo101.gif הנה... בשבילכם

את הפאטץ' שמוריד את הצנזורה מהסימז אפשר להוריד בחינם כאן

למעלה