עזרה קטנה לתזה

Fregelistic

New member
עזרה קטנה לתזה

שלום. אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות כדי למלא את השאלון הבא. חבר שלי מנסה לסיים את התזה שלו :)
המודעה פונה לבנים זכרים מעל גיל 18. תודה!

הי, שמי עמרי יניב ואני סטודנט לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, שנה ב' במכללה האקדמית תל אביב-יפו בפקולטה למדעי התנהגות. אשמח אם תוכל להיכנס ללינק בתחתית המודעה ולהשתתף במחקר שאני עורך. המחקר מיועד לגברים מעל גיל 18 בלבד. זמן מילוי השאלון הוא כ 10 דקות. בסיום המחקר אודה לך אם תוכל להעביר את ההודעה הלאה לחברים שיהיו מעוניינים להשתתף בהם. אם אינך גבר מעל גיל 18 תוכל/י לתרום למחקר בכך שתעביר/י הודעה זו הלאה"
http://surveydirector.qualtrics.com/SD/?Q_SDID=SD_bJJOc4aZ0QJUn2Z

Apikachu L

New member
אני רואה שהמחקר נוגע בביסקסואליות

לפחות ממה שראיתי, ולכן הוא ישאר כאן, אבל להבא אנא שלח בקשת אישור לפני שאתה מפרסם.
הכוונה לגברים שהם גם זכרים (זה אומר גברים ציסג'נדרים) או לגברים באופן כללי?

Fregelistic

New member
היי

סורי, לא ידעתי שנדרש אישור ממנהל הפורום.
תודה על ההבהרה.

אני האמת לא יודע מה זה ציסג'נדרים. בא לך להסביר? :)

יום טוב!

Apikachu L

New member
מי שמרגיש בנוח עם המגדר שניתן לו בלידה

(יענו, לא טרנסג'נדר/ג'נדרקוויר)
נוהגים גם לומר סיסג'נדר.

Kutaly

New member
איפה זה מיועד להתפרסם?

לא רוצה להיות לא מנומס, חלילה, אבל אתה לא הראשון שמחפש כאן עכברי ניסוי למחקרים ואני מאמין ששיתוף פעולה מתחיל בשיתוף.
לכן אני לא מוכן להשתתף במחקר בלי לפחות הבטחה שהוא יפורסם במקום נגיש גם לאלה שהשתתפו בו. כך שניתן יהיה לעשות בו שימוש מעבר ללצבור אבק בארכיון האקדמי.

על הדרך כדאי שתעבור גם על המאמר הזה
http://gogay.co.il/item.php?id=16719

Fregelistic

New member
אתה מאוד מנומס, זה בסדר :)

זה לא מחקר שלי, אלא של החבר שלי.

אני מבין את הנקודה שלך, ואהיה הכי כן איתך - אני לא יודע אם זה יפורסם ברשת. לדעתי (תקן אותי אם אני טועה), סמינרים ותזות לא עולים לרוב לרשת. מגישים אותם למנחה כ-הארד קופי, ושם בערך זה נגמר.

תודה בכל אופן על ההערה.

Kutaly

New member
אז זה ממש לא בסדר!

כמויות הידע שאמורות היו להיצבר מעבודות כאלה היא אדירה והוא נמצא בידיים של מי שהכי פחות צריך אותו במקום לצאת החוצה לקהילה שכן מתעניינת במחקרים האלה.

Kutaly

New member
תגובה מהאימייל של עמרי יניב

קוטאלי שלום,

אני מכבד את החלטתך לא לקחת חלק במחקר שלי, וכמובן שאתה חופשי לבחור כך. קראתי את המאמר אליו הפנית אותי ואני מזמין אותך להיכנס לשאלון ולבדוק בעצמך מה רמתו (אינך חייב לענות על השאלות, תוכל רק לקרוא אותן אם תרצה). אני מצידי אשמח לקבל הערות והארות אם יהיו לך.
המחקר שאני עורך חוקר את העמדות של גברים באוכלוסיה הכללית (וביניהם גם הומואים וביסקסואלים) כלפי ביסקסואלים. בכל אופן איני חושב שאפשר לקרוא למישהו עכבר מעבדה כאשר הוא חופשי לבחור אם למלא שאלון או לא ואף יכול להפסיק למלאו בכל רגע.
הידע שלי בתחום מגיע מניסיוני האישי, מקריאת מאמרים ומהנחיה של ד"ר עופר פיין העוסק בתחום.
לצערי מכיוון שמדובר בעבודת מחקר לצורך הגשת תזה לתואר שני, המחקר אינו צפוי להתפרסם פרט לגירסה מודפסת שלו בספריית המכללה האקדמית ת"א יפו.
אשמח לעדכן אותך בתוצאות המחקר אם הדבר יעניין אותך

עמרי יניב

Apikachu L

New member
למיטב הבנתי

הרבה פעמים מעבודת תזה אפשר לעשות מאמרים, וגם העבודה לתזה כולה היא עבודה מדעית. יש מוסדות שדי שומרים את התזות בפנים ולא נותנים להוציא אותן החוצה, ואחרים כן.
אם עמרי יניב ירצה, לדעתי, אין מניעה שיכתוב מאמר על תוצאות העבודה שלו. אפילו לא יהיה אקדמאי או יתפרסם בעיתון אקדמאי, עדיין יהיה טוב אם יעדכן את הקהילה.

תוכל למסור לו?

אוהדאדם

New member
עניתי

אם כי, התוכן היה קצת... לא ברור
זה כאילו השאלון מעודד אותך להיות הומופוב או ביפוב. לא יודע.

למעלה